Xbox One S satıp Xbox One X almak mantıklı mı?

One X ile Series S az çok aynı fiyat. One X şu an alınabilecek en mantıksız konsol. Ya Series S alın ya da 2-3 sene daha One S ile idare edip yeni nesil bir konsol alın.

One X ile Series S az çok aynı fiyat. One X şu an alınabilecek en mantıksız konsol. Ya Series S alın ya da 2-3 sene daha One S ile idare edip yeni nesil bir konsol alın.
2000-2500 lira civarı ikinci el Xbox One X bulabiliyorum.
İndirimlerle arada 3800TL'ye düşüyor.
2500-2800 lira bütçem var. Para biriktirebilirim ama para biriktirmeyi ve beklemeyi pek sevmiyorum.

Bence, gerek yok hocam. Oyunlar aynı. 1080P için S yeterli. Daha sonra yeni nesil alırsınız.

Cevaplar çok mantıksız gerçekten. Konuyu açan arkadaş kriterlerini belirtmiş zaten. Herkes en iysini ve en güncelini ister tabii. 2500-2800 arası bütcesi olduğunu söylemiş arkadaş. Ben iki konsoluda kullandım şu an One X var kullanmaya devam ediyorum. Aradaki fiyar farkına çok rahat değecek bir konsol. 4K televizyon olmasına da gerek yok ama varsa tam performans kullanabilirsin tabii ki de.
One S de Low ayarda 1080p oynamak mı daha güzel yoksa One X de yüksek ayar 1080p mi oynamak mı tercihinizi yapın.

2500-3000 arasında One X bulunabiliyor. 2000-2200TL civarında elimizdeki satılır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı