XBOX One ve PS4 farkları

SecretPant

Hectopat
Katılım
26 Eylül 2015
Mesajlar
99
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
XBOX One de yapabileceğim fakat ps4'de yapamayacağım şeyler nelerdir? Konsolu daha çok film izlemek internet gezintisi için alıyorum XBOX bu konuda çok önde ise XBOX alacağım fakat büyük bir fark yok ise ps4 almak istiyorum. Bu arada özel oyunların benim için bir önemi yok. Bunu da belirtmek isterim. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle Xbox önde yada Ps4 önde değil ikisini de tercih edebilirsin tasarım ve sana hoş gözüken hangisi ise onu al.Çünkü küçük detaylara takılırsan işin içinden çıkamazsın elbette ikisininde iyi olduğu yönler var.
 
XBox One almak yerine PC almak daha mantıklı. Zaten XBox One tüm Exc. oyunlarını sırayla PC'ye çıkaracağını duyurdu. Yani neredeyse tümü. O yüzden PS4 almak daha mantıklı.
 
Microsoft ortak bir oyun alanı oluşturmak istiyor. Bunun için xbox'a yöneldim. Exclusive oyunlar önemli değil benim için. Film dizi izlemek önemli ve arada oyun oynarım. Sanırım xbox benim için daha iyi olacak.
 
Şuan bilgisayar almak ne kadar mantıklı bilmiyorum. Yeni ekran kartları çıkacak yaz gibi fakat beklemek istemiyorum pek ama sizin öneriniz ile sanırım bekleyeceğim. Fakat ben görüntüye çok önem veren biri olduğum için monitör seçimini iyi yapmak istiyorum. 1500 ve 3000 TL aralığında. Kararsız kaldım şimdi. PC toplar 800 TL monitör alır yada XBOX alıp bütçemi monitöre yatırabilirim böylelikle YGS den sonra iyi bir kasa toplayıp monitör ile hem PC oynar hem XBOX oynarım.
 
Xbox One ile PS4 arasında aman aman fark yok. Ben Xbox One almayı düşünüyorum şahsen. Bu arada, Quantum Break, Forza 6 gibi exclusive oyunları her PC kaldırmayacak sonuçta. 2500 TL'ye PC toplayacağına 1500 TL'ye Xbox One veya PS4 daha mantıklı diye düşünüyorum.
 
PS4 ilk çıktığı zamanlardan beri kullanıcısıyım. Gayet memnunum. Hiçbir sıkıntısını görmedim şu zamana kadar. Ps3 kullanıcı değilim Sony'e ilk defa güvenerek bir şey yaptım. Sonucu gayet olumlu. Sabah akşam dizi izlerim en ideal konsoldur. Tabii xbox kullanan arkadaşlar da seni aydınlatabilir.
 
İki konsolu da kullandım. İkisi de gerçekten güzel cihazlar. Senin için exc. oyunlar gibi iki konsolun birbiriyle kavgasını kızıştıran şeyler önemli değil madem ikisi de olabilir. Yurtdışında yaşıyorsan kesinlikle Xbox One derim. Multimedya olarak daha geniş kapsamlı (bunu cihaz arkasında ki çıkışlar da açıklıyor). Fakat ben genede Xbox One tavsiye ederim. Zaten iki konsol birbiriyle neredeyse aynı. Birinin bişeyi daha fazla, öbürünün de öbür şeyi daha fazla. Ve bunlar öyle şeyler ki. Birbirini eşitliyorlar. Sanki anlaşmalı üretilmiş gibi cihazlar. Ve açıkçası Xbox One'ın kontrolcüsü ile internette gezilmek bana Ps4'ün kontrolcüsü ile gezinmekten daha rahat geliyor. (Joystickler'in dizilişi sağolsun)
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı