Xbox Series S vs PS4 vs PC

Ekşi Limonata

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben konsol almak ya da sistem toplamak arasında kararsız kaldım. Bütçem 10.500₺ sizce Xbox Series S'ya da PS4 almak mı o bütçeye sistem toplamak mı? Daha çok hikayeli oyunlar oynayacağım. (The Last of Us, RDR2, God of War, GTA 5, Elden Ring, Forza, NFS) gibi oyunlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeyi görmesem PC tek atar yazacaktım lakin hem Singleplayer takılacağım diyorsunuz yani sadece oyun hem de bütçe dar. Konsol olarak 2-3 daha ekleyebilirseniz PS5 ekleyemezseniz PS4 öneririm.

Saydığın oyunların bir kısmı PS bir kısmı Xbox'ta yok fakat saydığın oyunların hepsi PC'de var. Eğer az daha bütçe koyarım diyorsan PC al fakat koyamam diyorsan yeni nesil sayılması sebebiyle Xbox derdim ben.

PC almak daha mantıklı bence. Rx 6600 bir sistem alıp bir süre 1080p high-ultra 60 fps oynarsınız oyunları.

Last of Us Xbox'ta yok hocam. Series S elendi. Forza'da PS'de yok. PS'de elendi. Last of Us 2'yi saymazsak her ikisi PC'de de var. O bakımdan PC daha mantıklı gibi duruyor. Ayrıca PC'de yapılabilecek olan şeyler yalnızca oyunla da sınırlı değil.

Bir de konsol parası kadar ya da konsol parasından daha çok oyunlara da para yatırmanız lazım. Sadece Game Pass'ya da PS Plus yeterli olmaz. PC'de ucuz oyun daha rahat bulunur. Ek olarak PC kullanıcısının sürekli sağdan soldan bedava oyun bulma şansı da var.

Arkadaşlar ben konsol almak ya da sistem toplamak arasında kararsız kaldım. Bütçem 10.500₺ sizce Xbox Series S'ya da PS4 almak mı o bütçeye sistem toplamak mı? Daha çok hikayeli oyunlar oynayacağım. (The Last of Us, RDR2, God of War, GTA 5, Elden Ring, Forza, NFS) gibi oyunlar.

Series S, 2 yıldır kullanıyorum, çoğu oyuna yeni nesil Update'ler gelmeye devam ediyor. Bu bütçede PC alınmaz zaten, oyunları açsa bile tatmin etmez. Kesinlikle Xbox Series S.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı