Xbox Series S vs. PS4

Şu anki sisteminizle 4-5 yıl içerisinde çıkacak oyunları rahat rahat oynayamazsınız. Series S alın, yeni nesil bir cihanız olsun. The Last Of Us gibi PS4 özel oyunları için PS4 kiralayabilirsiniz, oldukça basit bir sistem. Ben de Series S alıp The Last Of Us Part 2 için 1 haftalığına PS4 kiralayacağım.

Selamlar, bu sıralar kendime bir oyun konsolu almayı duşünüyorum. Halihazırda GTX 1060'lı bir sistemim var ancak hep bir konsol arayışı içerisindeydim. Sizlere sorum sizce Xbox Series S mi PS 4 mü geleceğe dönük bir konsol istiyorum. Artık PC eskimeye başladı. Hala çıkacak her oyunu açar ancak ful ayarlarda açamaz, PlayStation exc oyunları ilgimi çok çekiyor. God of War, Last of Us, Spider-Man altı üstü birkaç oyun ancak yine de iyi oyunlar Xbox platformunun oyun kısmında ne kadar kıt olduğunu biliyorsunuz hala ortada. Halo bile yok ancak Game Pass sistemi var PS oyunlarının da fiyatları malum e ama bir de ortalamanın üstü bir PC'ye sahibim Xbox oyunları oynatan.
Hiç düşünmeden Xbox konsol derim. Hatta ciddi alıcıyım dersen yurtdışından getirtmen çok tatlı olur. En son Fransa'dan alıp geldiğimde daha ucuza denk gelmişti, muhtemelen şimdi de aynıdır. Ülkede Xbox kullanıcısı az olduğu için seçim yaparken Sony'e kayabilir aklın ama tartışmasız Xbox. Hele bir de üzerinde 100 lira daha koyup özel serilerden alırsan ömür boyu huzur çekersin. tavsiye

İkinci el PS4 alın, şu an çıkanları ve yakın zamanda eğer çıkarsa yeni exclusiveleri oynayın, ardından satıp Bilgisayarınızı günceller veya Series S alırsınız.

Veya, benim asıl yapacağım, şu an Series S alıp birkaç sene sonra yanına PS5 eklemek olurdu. Bütçe meselesi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı