Xbox Series S'den PlayStation 5'e geçmek mantıklı mı?

• Konuyu başlatan HUZUR1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 78

HUZUR1

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS Prime H610m-k D4-IntelCore I5-12600K-ASUS ROG STRİX RTX 3070-Corsair Vengeance RGB RS 32 GB (1X)-Western Digital Green SN350-Vento Gamers-Arena FSP 650w
1 sene önce Xbox Series S aldım fakat çok memnun kalmadım açıkçası. PlayStation 5, PlayStation 5 digital veya PlayStation 5 Slim digital e geçmeyi düşünüyorum ya da en kötü Xbox Series X'e geçerim. Aklımdaki soru şu: PlayStation 5 fat kasa ve PlayStation 5 Slim Digital arasındaki farklar neler ve sizce Xbox Series S ten Xbox Series X'e mi yoksa PlayStation 5'e mi geçmeliyim?

Series S'ten sıkıldıysanız Series X almayın, aynı yemeğin daha sıcak halini yemiş olursunuz, bu mantıkla.

Bütçeniz yetiyorsa CD Sürücülü PS5 Slim alın. Yetmiyorsa PS5 Slim Digital alın.

Şunu da hatırlatayım, Digital sürüm alırsanız oyunları sadece PS Store'dan almak zorundasınız, 2. el CD alıp satamazsınız veya takas yapamazsınız. Bunu göze alarak Digital seçin.

Hocam 1 ay önce aynı soruyu sormuştum. Kendi deneyimim kesinlikle mantıklı olduğu. Daha fazla sorunuz olursa cevaplarım.

PS5 slim ne daha ucuz ne de kayda değer derecede küçük. Sadece 1TB SSD olarak artısı var. Dijital/CD kısmındaysa eğer PS+ alıp sonra oyuna para vermeyeceksen dijital ama oyunları satın alacaksan CD. CD'nin eksisi yok sadece daha pahalı.

Bence Dualsense için bile geçilir ayrıca.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı