Xbox Series X ile PC farkı nedir?

PS, Xbox'a göre daha sesli çalışıyor fakat sahip olmadığım için ne kadar yüksek bilmiyorum.

Özel oyun ve kol haricinde PS'nin zaten bir esprisi yok. Özel oyunları da PC'ye geldi önemli olanları, bir koldaki ufak tefek efektler için de tercih edilemez bana kalırsa. Ama kullanıcı bilgisayarda oynamak istemediği için en azından konsolda oynasın özel oyunları sonra satar veya kullanır, orası kullanıcıya kalmış.

Yani sırf genel olarak mağazası ucuz olduğu için ben şahsen Xbox'ı daha çok tercih ediyorum. Çoğu oyunlarda 10 kat fiyat farkı var aralarında, PS mağazasının fiyatları gerçekten kazık. Bazıları abartıyorsun diyebilir bana ama gerçekten 10 kat fiyat farkı var. Hatta geçen 12 indie oyun aldım, eski oyunlar da vardı aralarında Shadow Warrior 1-2 gibi. Bu 12 oyunu 280 TL civarına aldım. PS'de sepete sırf 8 oyun ekleniyor. 8 oyun eklenmiş hali 4 bin civarıydı. Gerçekten inanılmaz kazık bir mağazası var ve bu durum insanı konsoldan da soğutuyor.

Tüm yorumlar ve görüşler için teşekkür ederim. Oyunlarının uygunluğu ve stabil performansından dolayı Series X Microsoft TR garantili aldım Amazon'dan. Umuyorum ki beni yarı yolda bırakmaz.

Tüm yorumlar ve görüşler için teşekkür ederim. Oyunlarının uygunluğu ve stabil performansından dolayı Series X Microsoft TR garantili aldım Amazon'dan. Umuyorum ki beni yarı yolda bırakmaz.
Hayırlı olsun hocam.

İfadeler: Hfk
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…