Xbox Series X mi yoksa PlayStation5 mi?

Panchion

Decapat
Katılım
25 Ocak 2022
Mesajlar
91
Yer
İzmir
İlk önce fiyat önemli değil Online oyunlar oynamak istiyorum ama PlayStation'da bildiğim kadarıyla PlayStation Plus olmadan Online oyunlara giremiyorum sizce değer mi? Xbox Game Pass ucuz ve içinde bir sürü oyun var bildiğim kadarıyla fazla bir performans farkı yok sizce hangi konsolu tercih etmeliyim?
 
Oyunları karşılayacak bütçeniz varsa PS5 daha iyidir, Game Pass alırım keyfime bakarım diyorsanız Xbox Series X daha iyidir.
 
Xbox tarafında da Game Pass Ultimate almanız zorunlu Online oyunlar için. Game Pass'e karşılık da PS Plus extra/deluxe var zaten. Performanslar da eşit. E sanırım exc. Hikaye oyunlarını da oynamayacaksınız, o zaman sizin için iki konsolda eşit. Hikaye oyunları da oynarım derseniz PS5 alabilirsiniz yoksa fark etmez.
 
Xbox'ta da Gamepass Core veya Ultimate olmadan ücretli Online oyunlara girilmiyor. İkisi de Online oyunlarda benzer performans verse de Xbox Series X Battlefield 1,5 gibi oyunlarda Fps boost sayesinde 120 Fps verebiliyor. PS Plus ve Gamepass içeriğine bakın hoşunuza gideni alın.
 
PS 5 exclusive oyunlarını oynamak istiyorsanız kesinlikle PS5 ama oyuna çok para vermek istemiyorsanız Series X.
 
İkisininde abonelikleri yıllıkta aynıya geliyor. Konsol fiyatlarıda aynı gibi hangisi hoşunuza giderse onu alın XS biraz daha güçlü ancak çok fark etmiyor zaten konsollarda şunda görüntü bi tık daha iyi, ay ne kadar şık diye alınmaz.
 

Geri
Yukarı