Xbox Series X vs PlayStation 5

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Xbox daha fazla depolama,
Az daha olsa daha güçlü
Game Pass sistemi gibi bir nimeti var.

Benim tercihim Xbox, derseniz ki benim oyunlara verecek fazlaca param var ve oyun yükleyeceğim zaman eski oyunlarımı silerim diğerini yüklerim derseniz PS 5 de bakılabilir.
 
Hocam ekstra olarak onu almayı bende düşündüm ama artık yavaş yavaş PS4 devri bitiyor gibi geliyor bana. Birkaç yıl sonra doğru düzgün oyun gelmezse öylece kalır elimde.
1-1.5 yıl sonra biter ama daha fazla sürebilir çünkü ps5 üretim yook
 
Hocam ekstra olarak onu almayı bende düşündüm ama artık yavaş yavaş PS4 devri bitiyor gibi geliyor bana. Birkaç yıl sonra doğru düzgün oyun gelmezse öylece kalır elimde.
Yeni çıkacak özel oyunlara +600TL verebilecek bütçeniz varsa PS5 alın zaten. Az önce de dediğim gibi, PS4'e çıkmış özel oyunları oynamak için PS4 kiralayabilirsiniz.
 
Kendin gidip almayacaksan vergilerle çok daha tuzlu olacaktır.
Ailemin yurtdışında birçok akrabası var. Hadi onlar getiremedi diyelim babamın çok fazla yurtdışına giden arkadaşı var. Aşı zorunluluğu olmasa biz gidip alacaktık zaten.
 
Benim anlamadığım yeni oyunları açabilen bir bilgisayarınız varsa neden Xbox alasınız ki? Bir Xbox kontrolcüsü alın, takın bilgisayara, sizin de Xbox'unuz olsun. Game Pass sistemi de var PC'de. Kendi oyunlarınız da vardır ve kontrolcüyü takınca da Windows hemen tanıyor. Özel oyun denen bir şey yok resmen Xbox tarafında. Daha farklı bir deneyim istiyorsanız PS almalısınız. Ayrıca kim tps ve fps oyunlarında Xbox kontrolcüsü önerdi onu da anlamadım, asimetrik bir kontrolcüde iki analogla oynanan oyun garip hissettirir. Bunun dışında her oyun desteklemiyor Dualsense'i henüz. Ama tabii oyun yapıldıkça desteklenecek. Bir de şu açıklamayı gözden kaçırmışsınız Sony tarafından, kendileri PS5 için PS4'e çıkardıklarından daha fazla özel oyun çıkaracaklarını söylediler. Tabii karar sizin ama ben güçlü bir bilgisayara zaten sahipseniz Xbox almanın mantığını anlayamıyorum.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı