Xbox Series X vs PlayStation 5

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Series X sahibi olarak bilgisayarın varsa tabii ki PS5.

Ben bilgisayarı ya da konsolu olmayan birine Series X öneririm çünkü oyunsuz kalmaz. Game pass sayesinde çok ucuza oynuyorum oyunları. Spor oyunlarını seven kitle için de Series S bulunmaz nimet. Game Passde Nba21 Pes 21 Fifa 21 var. Çoğu tanıdığım kişi PS4 alıp sadece Pes Fifa oynuyor. Neyse bu başka bir konu.

Bilgisayarın varsa Series X gereksiz olur. Yani gerek yok. 2 tane 9. Nesil gamepad alırsın bilgisayardan Fifa oynarsın. 4K oyunculuk için dersen gayet iyi bilgisayarın da var. 4K da değil de 2K da oynayabilirsin.

He yeni nesil konsol almaya gerek var mı? Bence yok. İki konsolda oyun olarak kısır. Konsollar ilk nesil kronik sorunları olabilir. Sen niye aldın dersen, ben ekran kartları pahalıyken sattım sistemimi üzerine hiç eklemeden Series X aldım.

Ben böyle bir durumda iki konsolu da almazdım. Daha çok erken. Bi tane PS4 Slim/Pro alıp önceki nesilin özel oyunlarını oynayıp satabilirsin.
 
Ben ps5 kullanıyorum o haptic feedback yok pc ya da xboxda mesela o ayrı bişey
1 hafta önce felan demons souls oyununu 400tl ye aldım gittikçe oyun fiyatları düşüyor yani.Zaten rtx açıp oynayabileceğin bir pcye sahipsin al Bi gamepass arada ps oyunu alırsın bu kadar. En çok konuşulan oyunlar ps exclusiveleri
 
@GhostSoldier Hocam ne yazık ki laptobumun ekranı 2k değil. Series X almışsınız. 2K'da destekleyen oyunlarda 120 FPS veriyor mu?
Burada teşekkürler yorumunuz için.

@kzuddr Evet hocam haklısınız en çok konuşulan oyunlar Sony'nin. Bilgisayarımda birçok oynanmamış oyun var. Birde üzerine Gamepass oyunlarını yıkmak istemem. 400 Tl iyi fiyatmış bir Ps5 oyunu için ama her oyun böyle fiyatlara iner mi onu da düşünmek lazım.
 
Hocam biz yurt dışından alacaktık ancak stok bulamadık. Stok hiç yok. Tanıdığımız hiç bulamadı Amerika'da.
 
@Birisi42 Hocam hangi konsol için diyorsunuz PS5 mi XSX mi?
Ben Avrupa'dan getirmeyi düşünüyorum fiş dönüştürücü ile uğraşmamak için.
 
@Birisi42 anladım hocam babama soracağım. O da arkadaşlarına sorar ama Türkiye'de şuan stok sıkıntısı yok en kötü buradan alırız.
 
@GhostSoldier Hocam ne yazık ki laptobumun ekranı 2k değil. Series X almışsınız. 2K'da destekleyen oyunlarda 120 FPS veriyor mu?
Burada teşekkürler yorumunuz için.
Rica ederim.

Oyundan oyuna değişiyor. Mesela Ori and The Will of the Wisps 4k 120 fps ya da 6k 60 fpsde çalışıyor. Ben kendim 1080p 60hz monitörde kullanıyorum. O yüzden 2K veya 4K nasıldır hiç bilmiyorum. Upscale ettiği için görüntü daha güzel oluyor orası güzel.

2K da 120 fps çalışacak oyunlar da olacaktır çalışmayacak oyunlar da olacaktır.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı