Evet hocam ama o gelecek yakın değil. Çok uzak. Yurtdışındaki oyuıncu onu istemiyor çünkü.Abonelik sistemleri konsollar için çok büyük bir yere sahip. RDR 2'de zamanında Game Pass'e gelmişti ancak oldukça kaliteli bir oyundu. Üyelik sayıları istenilen seviyelere gelene kadar epey bir yol katetmeleri lazım elbette. Konsol üreten firmalar donanımdan zarar ettikleri için abonelik sistemlerine yatırım yapıyorlar, oyun sektörünün geleceği abonelik servislerinde yatıyor bana göre. Ayrıca büyük bir oyunun ilk günden bir abonelik servisine eklenmesi üye kazanmak için en iyi yol.
Hocam tamam da oyunlar fiyatını hak ediyor. Cidden kaliteliler. Ondan fiyat hak ediyorlar. Oyuna sabit ücret diye bakmayın. Yerel fiyatlandırma fazla olmayabilir ama yine var. Mesela ben beklerim. Bende sorun yok. Ama başkası day One isterse xboxa geçsin. PS tarafı asla 1. parti hikayeli oyunları plusa eklemez. Ha gider redfall benzeri oyun yapar o zaman ekler. Ama yapısı gereği aboneliğe uygun değil. Bir de zamanları uzun. God of War 50 60 saat. O 1500 lira olsa düşün yani saat başına yine uygun. Yani hocam düz karşılaştırmayın. Oyunların yapısına göre düşünün. Bir de PS Xbox kadar oyuncuları düşünmüyor.
Hocam kitle farkı. 11m az mı? İlk günden mi haftadan mı ne 5.4m sattı o oyun. Bunlar dev rakamlar hocam. Gta triilogyi önüne gelen herkes aldı ondan öyle. Ve hocam ilk günden hem pc hem de konsola yakın zamanda gelmez hatta hiç bir zaman bile olmayabilir.Bu arada @495477'ünde dediği gibi PS'de eninde sonunda PC'e oyunlarını erkenden getirecek bu süre şu an 2,3 yıl gibi ama yakında 1 yıla dayanır PlayStation oyunlarına fazla para harcamasına göre az satiyor God of War: Ragnarök mesela 11 milyon sattı berbat olmasına rağmen GTA Trilogy sadece 20 milyon satmışdı ama ben PS'ın ve Xbox'ın son bir konsol çıkartıcağına inaniyorum o konsollardan sonra da bulut oyunculuk gelişirse ondan devam ederler.
Saydıkların iyi oyunlar hoş oyunlar ama bir PS exc oyunlarına bak bir Xbox'a yani PS'de Uncharted 4 TLOU serisi God of War serisi daha sayamadığım bir sürü güzel oyun.
Hocam kitle farkı. 11m az mı? İlk günden mi haftadan mı ne 5.4m sattı o oyun. Bunlar dev rakamlar hocam. GTA triilogyi önüne gelen herkes aldı ondan öyle. Ve hocam ilk günden hem PC hem de konsola yakın zamanda gelmez hatta hiçbir zaman bile olmayabilir.
Evet hocam ama o gelecek yakın değil. Çok uzak. Yurtdışındaki oyuıncu onu istemiyor çünkü.
Hocam ekonomik durum farkından dolayı da olabilir ondan fiyatı size daha çok övemem. Ama benim beklediğimden aşağıda. Ben de öderken canım yanacak ama fiyat beklediğimden iyi. Ve yine makul.Hocam sana güzeldir bana değildir Exc'ini beğendiğini al derdim ben konsollarda her zaman ama bu saatten sonra her yerde Xbox'derim 2700 TL nedir arkadaş.![]()
Hocam şuan xbox series x daha pahalı 19700 TL ama ps5 17100 TL bu fiyat farkına 1 yıllık ps plus alınabilir veya 3.parti ve ps exc oyun alabilir ve rdr2 indirimlerle birlikte 150 TL'ye düşüyor ve dediğim gibi god of war tlou seriside indirimlerle birlikte düşüyor.Hocam artık gerçekten Exc'den başka savunucak birşeyiniz kalmamış 2700 TL fiyatını bile savunuyorsunuz üzücü Sony artık Türkiye'yi umursamiyor bunu bilin Sony'i savunmaktan vazgeçin bugün gelip Xbox ben abonelik fiyatımı 3500 yapiyorum dese ben git PS al derim Xbox'cu olmama rağmen.
Hocam kitle farkı. 11m az mı? İlk günden mi haftadan mı ne 5.4m sattı o oyun. Bunlar dev rakamlar hocam. GTA triilogyi önüne gelen herkes aldı ondan öyle. Ve hocam ilk günden hem PC hem de konsola yakın zamanda gelmez hatta hiçbir zaman bile olmayabilir.
Evet 2700 TL fazla pahalı evet ama xbox daha kendini kanıtlamadı tabiki güzel oyun serileri var ama ps exc'leri kadar başarılı oyunları yok.Hocam sana güzeldir bana değildir Exc'ini beğendiğini al derdim ben konsollarda her zaman ama bu saatten sonra her yerde Xbox'derim 2700 TL nedir arkadaş.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.