xDrive Anka vs Hawk Fab V4

Bütçe
6000-7000

Dexar

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar 1-2 ay içerisinde koltuk almayı düşünüyorum ve XDrive'nin anka modeli 7000TL indirimli halde. Daha ne kadar sürer indirim bilmiyorum.
Diğer seçeneğim ise Hawk Fab V4 görüntüsü ve kumaşı hoşuma gitti gördüğüm videolarda vs. o da aynı fiyatta.

Forumlara girip baktığım zaman anka daha iyi diyorlar ama 1-2 aylık kullanımdan sonra bazı kullanıcılar sorun yaşamış benim de o yüzden biraz gözüm korkmadı değil.
Fab V4 mü alınmalı yoksa anka mı alınmalı sizce?

Anka modelini tam olarak bilmiyorum onun hakkında yorum yapamayacağım ama Hawk Fab V4 modelini yaklaşık 9-10 aydır kullanıyorum (daha bile fazla olabilir).
Şöyle söyleyeyim koltuk rahat, sadece gıcırdama sorunu olabiliyor o da yağ ile çözülüyor. Onun harici öyle kronik diyebileceğimiz bir sorunla karşılaşmadım. Fab V4'ü önerebilirim.

1 yıldır Hawk Fab v1 kullanıyorum gıcır gıcır ses çıkarıyor ben almanı önermiyorum
İçinden çıkan yağ ile o ses minimal seviyeye indirilebiliyor hocam, hiç kullandınız mı? Bende baya fark etti.

Anka modelini tam olarak bilmiyorum onun hakkında yorum yapamayacağım ama Hawk Fab V4 modelini yaklaşık 9-10 aydır kullanıyorum.
Şöyle söyleyeyim koltuk rahat, sadece gıcırdama sorunu olabiliyor o da yağ ile çözülüyor. Onun harici öyle kronik diyebileceğimiz bir sorunla karşılaşmadım. Fab V4'ü önerebilirim.

İçinden çıkan yağ ile o ses minimal seviyeye indirilebiliyor hocam, hiç kullandınız mı? Bende baya fark etti.
Kanka bendeki gıcırtı o alttaki yerden gelmiyor sırtımı yasladığım yerden geliyor çok rahatsız ediyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı