- 70 liralık ışıklı işlemci soğutucu.
- İşlemci Xeon E5450.
- Ekran Kartı Asus GTX 750 Ti 2 fanlı.
- RAM 2x4 GB DDR3
- HDD Seagate 500 GB
Son düzenleyen: Moderatör:
HDD yerine neden SSD tercih ediliyor? HDD daha ucuz ve daha fazla depolama alani sunuyor.HDD'yerine SSD almanızı öneriyorum, Parçalar uygun ama Anakart modelini yazmamışsınız.
Anakart Gıgabyte GA-G41MT-S2HDD'yerine SSD almanızı öneriyorum, Parçalar uygun ama Anakart modelini yazmamışsınız.
HDD'den daha hizlilar, o yuzden.Anakart Gıgabyte GA-G41MT-S2
SSD evde var ama kullanır mıyım bilmiyorum sizcd Gerek var mı
2 sini aynı anda kullanabiliyor muyum?Eğer varınsa SSD kullan. İster oyunlarda isterse de diğer programlarda fazlasıyla fark olduğunu göreceksin. Özelliklede HDD 5400RPM ise. Eğer yapabiliyorsan SSD ve HDDyi aynı anda kullan oyun ve işletim sistemini SSDye kur diğer dosyalar için HDDyi kullan.
Kardeşim merhaba yarın bu dediklerimi alacağım ama aklıma bir soru takıldı bu xeon işlemciye bios olayı falan varmıs benim bunu yapmama gerek var mı yoksa benim ki uyumlu mu?. Bide bu xeonlar bios olmadan win7 den üstünü açmıyormus doğru mu?HDD'yerine SSD almanızı öneriyorum, Parçalar uygun ama Anakart modelini yazmamışsınız.
BIOS ayari, sicakliklari ve bazi ayarlari duzgun gosterebilmesi icin. Eger Custom BIOS kurmazsaniz sicaklik 40 derece oldugu halde 90-100 derece gosterebilir.Kardeşim merhaba yarın bu dediklerimi alacağım ama aklıma bir soru takıldı bu xeon işlemciye bios olayı falan varmıs benim bunu yapmama gerek var mı yoksa benim ki uyumlu mu?. Bide bu xeonlar bios olmadan win7 den üstünü açmıyormus doğru mu?
Anakart: Gıgabyte GA-G41MT-S2
İşlemci : Xeon E5450
Ekran kartı:Asus 750 ti 2gb
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.