Xeon E5450 ve GTX 750 Ti sistem toplama

Melih0707

Decapat
  • 70 liralık ışıklı işlemci soğutucu.
  • İşlemci Xeon E5450.
  • Ekran Kartı Asus GTX 750 Ti 2 fanlı.
  • RAM 2x4 GB DDR3
  • HDD Seagate 500 GB
Kasa, PSU ve monitoru buradan ayarlayacağım. Yukardakilerin hepsini AliExpress'ten alacağım. Sizce uygun mu ve bir sıkıntı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer varınsa SSD kullan. İster oyunlarda isterse de diğer programlarda fazlasıyla fark olduğunu göreceksin. Özelliklede HDD 5400RPM ise. Eğer yapabiliyorsan SSD ve HDDyi aynı anda kullan oyun ve işletim sistemini SSDye kur diğer dosyalar için HDDyi kullan.

Normlade evet kullanılıyor. Yani bilgisayara hem HDD hem de SSD takılır. Ben öylü kullanıyorum. Fakat anakartında her ikisi için giriş olmalı. Bence olur. Youtubede bunu araştırabilirsin. Anakartınla toplanan sistemleti izeleyebilirsin. Hatta sistemi daha da hızlandırmak istersen M2 Sata SSDde kullana bilirisin. Fakat söğlediyim gibi öncelikle anakartının bunlara uyumlu olup olmadığını kendin araştır ki, emin ol.

HDD'yerine SSD almanızı öneriyorum, Parçalar uygun ama Anakart modelini yazmamışsınız.
Kardeşim merhaba yarın bu dediklerimi alacağım ama aklıma bir soru takıldı bu xeon işlemciye bios olayı falan varmıs benim bunu yapmama gerek var mı yoksa benim ki uyumlu mu?. Bide bu xeonlar bios olmadan win7 den üstünü açmıyormus doğru mu?
Anakart: Gıgabyte GA-G41MT-S2
İşlemci : Xeon E5450
Ekran kartı:Asus 750 ti 2gb

Kardeşim merhaba yarın bu dediklerimi alacağım ama aklıma bir soru takıldı bu xeon işlemciye bios olayı falan varmıs benim bunu yapmama gerek var mı yoksa benim ki uyumlu mu?. Bide bu xeonlar bios olmadan win7 den üstünü açmıyormus doğru mu?
Anakart: Gıgabyte GA-G41MT-S2
İşlemci : Xeon E5450
Ekran kartı:Asus 750 ti 2gb
BIOS ayari, sicakliklari ve bazi ayarlari duzgun gosterebilmesi icin. Eger Custom BIOS kurmazsaniz sicaklik 40 derece oldugu halde 90-100 derece gosterebilir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı