XFX RX 6600 XT 9000 TL!

Bu bana şeyi hatırlattı kendimi :D 4k çok fazla dedim 2060'a gt710 almak zorunda kalmıştım daha 1 ay oldu düzgün kart alabileli 2 yılda tabii yatırım tavsiyesi değildir.
Bunu diyen patlıyor zaten. 3aşağı 5 yukarı olacağı rakamlar belli. Bu ara stok olduğu için uygun tutuluyor. Fırsat yakaladın mı kaçırmamak lazım. 8500ün altına kolay kolay düşeceğini sanmıyorum.

Kartı 3 haftadır kullanıyorum. 130 watt çektiği için soğutmak zor değil aslında. BIOS'unda 76-77 derece gibi bir değere target koymuşlar. Bu yüzden bu derecelerde bile 1200 RPM anca dönüyor. Bu dereceleride geçmiyor. Bu aralıkta sabit tutmuşlar maksimum yükte. Manuel fan ayarı yaparsanız 65-70 dereceyi dahi geçmiyor. Fan seside rahatsız etmiyor. Bu yüzden tercih edilebilir bir model fiyatına göre.

Dostum kartlar stok sıkıntısı yüzünden dolar bazında çıkış fiyatlarının üzerinde satılıyor, eğer bu sıkıntılar çözülür ürünlerde çıkış fiyatlarına yaklaşırsa fiyatları ucuzlayacaktır.
O dediklerinin sene içerisinde çözülebileceğine inanıyor musun? Çip krizinin bu sene içerisinde düzeleceğine ihtimal vermiyorum. Düzelirse dediğin anca olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı