Hocam hiç uğraşma Mi 14 ile. Magic 6 Pro S24 Ultradan sonra en iyilerden. İkisini de bizzat deneyimledim, uzun kullanım ve karşılaştırma yaptım. MagicOS gibi akıcı, pil yönetimi başarılı, ısı kontrolü üstün bir yazılımı bulamazsınız. Bir S24+ kullanıcısı olarak MagicOS gördükçe imreniyorum. HyperOS gibi bir yazılımı 10a katlar hatta One UI bile geride kalır. Üstelik performans olarak Magic 6 Pro çok nitelikli bir yönetime sahip. Yani ne mi 14 gibi performans vereceğim diye boş yere fazla ısınıp boş şarj yiyor ne de One UI gibi hemen ısıyı kısıtlayıp performans düşürüyor. Batarya olarak zaten Vivo amiralinden sonraki en iyisi. Batarya testlerini izleyebilirsin. Mi 14 ile arada 2 3 saatten fazla fark yaratır kimi durumda, hatta YouTube testlerinde MI14 kıyasla 4 saat fazla ekran süresi veriyor ama benim testlerimde 2,5 saat fazla verdi. Güncelleme desteği tam 5 yıl. Ekran koruması sağlam ekran kalitesi olarak göz yorgunluğunu azaltan teknolojide rekor kaliteye erişmiş bir marka. Burada Honor sponsor gibi konuşuyor olabilirim ama bilen bilir, ben Honor cihaz önerilince beğenmedi atan bir kullanıcıyken Honor 200, 200 Pro ve magic 6 Pro kullanıp aynı fiyattaki rakipleriyle karşılaştırdıktan, uzun kullanım yaptıktan sonra(genelde amiral gemilerine bizzat test ediyorum, honora özel değil) belki de forumda en çok Honor öneren kişilerden biri oldum. Buraya yazayim, 3 4 sene sonra bozmazsa Android'in babası Samsung yerine Honor bile olabilir. Huawei kalitesinin ambargosuz hali gibi. Magic 6 Pro'nun tek kusuru ön kamera 4K 60FPS yerine 4K 30FPS.