Xiaomi Mi 11 alınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Avolays

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Özellik bakımından her ne kadar iyi olsa da sonuçları iPhone 12'den kötü olur mu sizce?

Fiyat olarak iPhone'un yarısından daha ucuz bir cihaz. İşini görecekse al.
Edit: Lite modeline bakmışım...

Özellik bakımından her ne kadar iyi olsa da sonuçları iPhone 12'den kötü olur mu sizce?

IPhone'dan daha iyi olabilir de olmayabilir de fakat iPhone almanızı öneririm. Birkaç yıl kullandıktan sonra telefon değerini koruyacak ama Xiaomi alırsanız değerini çabuk kaybedecektir. iPhone almayı kendinize yatırım olarak da düşünebilirsiniz.

Bence Mi 11 daha mantıklı iPhone 12'ye göre. Öyle e-sporcu olup PUBG Mobile falan oynayacaksan farklı tercihte bulunursun, günlük işlerini halledip oyun oynayacaksan farklı tercihte bulunursun. Ben Mi 11 alırdım.

En gereksiz cevap olabilir Sosyal'de gördüğüm.
Bu bütçede Android tercih etmeyin. İki sene içinde güncelleme desteği kesilmesi işletim sisteminin çabuk şişmesi vs vs.

Hocam bu söyledikleriniz 3500 TL bütçede bile yaşanmıyor ki.
Örneğin A52.

Android 14 ve 4 yıl güvenlik güncellemesi alacak.

+ Olarak 2000 TL bütçeye laptop öneren kişi daha gereksizdi bence.

IPhone'dan daha iyi olabilir de olmayabilir de fakat iPhone almanızı öneririm. Birkaç yıl kullandıktan sonra telefon değerini koruyacak ama Xiaomi alırsanız değerini çabuk kaybedecektir. iPhone almayı kendinize yatırım olarak da düşünebilirsiniz.
Evet en büyük artısı bu android'e karşı. Samsung S7 kullanıyordum. Satıp yeni telefon almak istediğimde 400-500TL civarı fiyat çekiyorlardı. Aynı dönemde çıkan en büyük rakibi İphone 7'yi sorduğumda ise 1500TL diyorlardı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı