Xiaomi Mi 8 Lite Alınır mı?

JackKipper

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Dijital Baskı / Grafik Tasarım
ePtt AVM'de fiyatı 1.780 TL gibi bir fiyata düşmüş, ben de telefonumu değiştirmeyi düşünüyordum. Dış görünüşü güzel duruyor ancak nasıl olduğunu bilemediğim için kararsız kaldım. Sizce alınır mı?

ePtt AVM'de fiyatı 1.780 TL gibi bir fiyata düşmüş, ben de telefonumu değiştirmeyi düşünüyordum. Dış görünüşü güzel duruyor ancak nasıl olduğunu bilemediğim için kararsız kaldım. Sizce alınır mı?
Xiaominin her telefonu alınır. O fiyata alabileceğiniz en iyi telefonlardan biri.

Her türlü alınır ve Xioami denince emin olun İphonedan daha tatmin edicidir. en ucuz telefonunu kullandım 450 TLye almıştım redmi a5 İphone 5 den kat kat iyi gelmişti. hele ki xioami mi 8 lite ise miss.

Burada daha uygun, ben hepsiburada da Estekno üzerinden dün anneme aldım. Bugün elime ulaştı metrodayim eve doğru gidiyorum vermeye. A2, Redmi note 6 pro da bu fiyat segmentinde ama Mi 8 Lite daha alinasi bir telefon.

Burada daha uygun, ben hepsiburada da Estekno üzerinden dün anneme aldım. Bugün elime ulaştı metrodayim eve doğru gidiyorum vermeye. A2, Redmi note 6 pro da bu fiyat segmentinde ama Mi 8 Lite daha alinasi bir telefon.
Siz mavi olanı mı yoksa siyah olanı mı aldınız? Çünkü iki renk farklı satıcılar tarafından koyulmuş. Neden bilmiyorum ancak hepsiburada bana çok güvenilir gelmiyor çoğu zaman.

Siz mavi olanı mı yoksa siyah olanı mı aldınız? Çünkü iki renk farklı satıcılar tarafından koyulmuş. Neden bilmiyorum ancak hepsiburada bana çok güvenilir gelmiyor çoğu zaman.
Satıcı Hepsiburada değil. Rahatlıkla alırsınız. Puanı da iyi geri bildirimleri de. Yerinizde olsam mavi alırdım. Tabii ki zevkler tartışılmaz.

Satıcı Hepsiburada değil. Rahatlıkla alırsınız. Puanı da iyi geri bildirimleri de. Yerinizde olsam mavi alırdım. Tabii ki zevkler tartışılmaz.
İnanın ben de mavi rengine tutuldum telefonun görünüşü beni cezbettiği için sorma gereği duydum :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı