Xperia X vs X Compact vs A3 2017

revolutıon....

Hectopat
Daha fazla  
İkinci el piyasası ilerde benim için çok önemli, bu üç cihaz arasında kaldım. Hangisini alsam daha iyi olur? A3 2017 aklımda var da diğerleri de iyi sanki sizce hangisi?

Çerçeveleri bir Sony kullanıcısı olarak bazen benimde canımı sıkıyor ama benim için Samsung'un tek artısı ekranı. Çok hoşuma gidiyor Amoled ekran ve Always On Display özelliği.

Eğer dersenizki benim için suya dayanıklılık/geçirmezlik önemli A3 modeline yönelebilirsiniz. Ama ben olsam X Compact alırdım. Sebebi şu; hem küçük telefonları seviyorum hem de çözünürlük 720P olduğu için oyunlarda daha iyi performans verecektir.

Sony zaten iyi? Zannetme ile ne alakası var ki? Evet çerçeveleri bir Sony kullanıcısı olarak bazen benimde canımı sıkıyor ama benim için Samsung'un tek artısı ekranı. Çok hoşuma gidiyor Amoled ekran ve Always On Display özelliği.

Eğer dersenizki benim için suya dayanıklılık/geçirmezlik önemli A3 modeline yönelebilirsiniz. Ama ben olsam X Compact alırdım. Sebebi şu; hem küçük telefonları seviyorum hem de çözünürlük 720P olduğu için oyunlarda daha iyi performans verecektir.
Hayır hocam Sony iyidir demedim. Bileşenlere bakar. Ülkemizde ki insanlar bu konularda cahil kaldığından maalesef direk Sony'e yöneliyorlar. Eniştem gibi. Gitti hiç sorgulamadan markası Sony diye Z3 aldı.

Hayır hocam Sony iyidir demedim. Bileşenlere bakar. Ülkemizde ki insanlar bu konularda cahil kaldığından maalesef direk Sony'e yöneliyorlar. Eniştem gibi. Gitti hiç sorgulamadan markası Sony diye Z3 aldı.

Yanlış anladım özür dilerim (y). (Düzelttim zaten yazıyı)

Bu modeller arasından en performanslı cihaz X Compact. Yalnız kalın ve çerçeveleri geniş olan bir model, tasarımını da beğendiysen alabilirsin. Batarya ve kamera olarakta iyi bir modeldir. Sony X modeli de donanım olarak X Compact ile aynıdır. Kamera olarakta aynı sensör ve lensleri kullanıyorlar arka kamera tarafında. Ön kamerada ise Sony X daha iyi. Performans olarak ise X Compact 720P ekran kullandığından dolayı Sony X modeline göre daha performanslı bir modeldir. Ekran olarakta Sony X, X Compact modelinden daha iyi. Sony X modelinin dezavantajlı olduğu nokta bataryadır. Bataryası iyi olan bir model değil. A3 2017 modeli ise donanım, performans, kamera olarak bu iki modelle yarışacak düzeyde değil. Batarya performansında Sony X modelkinden daha iyiyken, X Compact modeline göre ise batarya olarak daha kötü. Ekran ve tasarım olarak ise güzel cihaz. Kamerası da iyi olan bir model.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı