Xperia Z3 vs Note 4

64 vs 32bit

• Sony Xperia Z3

Oy: 21 61,8%
  • Samsung Note 4

Oy: 13 38,2%

• Oy verenlerin toplamı
    34
Alakası yok dediğinin fan boyluk yapma lütfen. Bende Z3 var ve ekranı harika ayrıca menüsü de bana göre güzel. touchwiz gibi çok ram harcamıyor bide rehber sorunları vs.

Alakası yok dediğinin fan boyluk yapma lütfen. Bende Z3 var ve ekranı harika ayrıca menüsü de bana göre güzel. touchwiz gibi çok ram harcamıyor bide rehber sorunları vs.
Kullanmadan kafanıza göre konuşmayın lütfen. Rehber sorunu Note 4'te yok. İncelemelere bakabilirsiniz. Ayrıca ram kullanımı da fazladan birsürü özelliğin çalışmasından kaynaklanıyor ki, işine yarayana gayet güzel. Sony gündemi 1 seri geriden takip ediyor. Yani Z3 Z2'nin yerine çıkmalıydı. Snapdragon 805 bile kullanmıyor ve çok ısınıyor Note 4'e göre. Zaten Note 4'ün rakibi de değil performans olarak.

Çözmüşler mi rehber sorunu sonunda sevindim sizin açınızdan.

Doğrusunu söylemek gerekirse Z serisindeki satışların düşüklüğü Sony'nin 6 ayda bir telefon çıkarmasından kaynaklanıyor. Millet bu sorundan dolayıda; ''Yüksek bir fiyata aldığım telefon neden 5-6 ay sonra eskisin.'' mantığıyla Sony'e yaklaşmıyor.
Ancak okuduğum bir makalede (doğru ise tabi) Sony Z4'ü tanıttıktan sonra diğer Z serilerini 1 yıl arayla çıkarmayı planlıyor.

Sony'nin arayüzüde gayet başarılı aslında takılma ve donmaların olmadı hızlı bir arayüz. Çoğu insan Android'te Sony'nin arayüzünü iyi ve uyumlu buluyor.

Görsellik açısından güzel değil. Stock Android görünümü hoşuma gitmiyor ama kişisel bir şey tabi bu. Ancak Note 4'te arayüzde vs takılma kasma yok. Alacak olan insanları yanlış bilgilendirmeyelim. Umarım Z4'ten sonra düzeltir durumu Sony, ancak Z, Z1, Z2 ve Z3 kullanıcılarına büyük haksızlık etti. Geçen sene çıkan telefonları bile eskidi gitti.

Al 2 Samsung fanboyu gelmiş konuşuyor sonra fanboyluk yapmayalım. Ben tercihimi normalde Iphone 6 veya 6+ yana kullanıyorum. Şuan en stabil arayüz İOS' ta ne kadar Iphone telefonlarını da özellik bakımından sevmediğim halde güncelleme, stabil olma, her 4 ayda yeni telefon çıkarmama vs. olsun ben Iphone diyorum.

Her Konuşana fanboy diyen de Apple fanboyu oluyor o zaman. Adam İphone sormamış bile. Z3 Note 4 demiş. Seni araya katmamış bile anlayacağın.

Kardeşim adam ne alıyorsa alsın boşver aramız bozuluyor şöyle şeyler yüzüne sanki biz alıyoruz telefonu.
Ne alıyorsa alsın tabi bizi ilgilendirmez, ama burası da sosyal sonuçta, herkes bir şeye en iyi diyemez, dolayısıyla iyi bildiğini herkes söyler. Alacak kişi de tercihini yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…