XPG D41 3000MHz Hynix C-die OC yapmak

Bitti test sorun bulunamadı
Prime95 indirir misin?
Bir de HWiNFO.

Prime95 indirir misin?
Bir de HWiNFO.
İkisini de kurdum napıyorum. İki uygulama içinde de ayarlar var bir şey değiştirmem gerekiyor mu

İkisini de kurdum ne yapıyorum? İki uygulama içinde de ayarlar var bir şey değiştirmem gerekiyor mu?
HWiNFO'yu açın ve "Sensors" sekmesine girin. O sekmenin en aşağısına indiğinizde "Windows Hardware Errors" göreceksin. O sekme P95 testi sırasında açık kalsın. Test süresi boyunca "0" kalmalı.

Prime95'i aç şimdi. Large FFTs seçip testi başlat. Herhangi bir Windows hata sesi duymadığından, Prime95 programındaki çekirdeklerde error yazmadığından ve HWiNFO'daki "Windows Hardware Errors" sekmesinin "0" olduğundan emin ol.

Error verirse testi durdur, vermezse 5 dakika kadar teste sok. 5 dakika sonunda herhangi bir problemle karşılaşmazsan haber ver.

HWiNFO'yu açın ve "Sensors" sekmesine girin. O sekmenin en aşağısına indiğinizde "Windows Hardware Errors" göreceksin. O sekme P95 testi sırasında açık kalsın. Test süresi boyunca "0" kalmalı.

Prime95'i aç şimdi. Large FFTs seçip testi başlat. Herhangi bir Windows hata sesi duymadığından, Prime95 programındaki çekirdeklerde error yazmadığından ve HWiNFO'daki "Windows Hardware Errors" sekmesinin "0" olduğundan emin ol.

Error verirse testi durdur, vermezse 5 dakika kadar teste sok. 5 dakika sonunda herhangi bir problemle karşılaşmazsan haber ver.
Yaklaşık 10 dakika kadar test ettim, HWİnfo ve Prime 95'de hiçbir hata almadım. İşlemci 77-78 derecelerde dolaştı bi ara 88'e çıkıp geri indi.

Yaklaşık 10 dakika kadar test ettim, HWiNFO ve Prime 95'de hiçbir hata almadım. İşlemci 77-78 derecelerde dolaştı bi ara 88'e çıkıp geri indi.
O halde şimdi TestMem5'i başlat hocam.

Şimdi 1-2 ayarı düşürelim o zaman.

tRCDRD 19
tRP 19
tRC 54

Deneyip TestMem5 yapar mısın? MemTest86'yı en son denersin.
Knk testmem5'De yine hata almadım ama Memtest86 2 saat falan sürüyor diye duydum bekleyecek miyim illa o kadar? 😅
Knk testmem5'De yine hata almadım ama Memtest86 2 saat falan sürüyor diye duydum bekleyecek miyim illa o kadar? 😅
Ya da şimdilik böyle kalsın yarın kalkınca memtest86 yaparım sonra yazarım sonuçları size olur mu? Sorun çıkmazsa biraz daha mı OC edeceğiz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı