İyi günler arkadaşlar M.2 SSD aldım ve yazma hızında ilk günden beri dalgalanma yaşıyorum. 3500-2500 okuma yazma oranı varken nedense bazen Crystal benchmarkda 384 MB/s bazen isle 1600 MB/slerde geziyor. Adata'nın SSD toolbox uygulamasını indirip SSD'yi optimize edip ayriyeten scanledim. SSD'nin...
Merhabalar, Bundan yaklaşık 2 ay önce yeni sistemim için NVMe M.2 SSD aldım. Adata SX8100NP (3500MB/s-2400MB/S) 2 aydır sıkıntısız kullanıyordum, bugün test yaptım normalde okuma yazma değerleri 3700MB/S ve 2200MB/S çıkıyordu fakat bugün yazma yine 3700MB/S çıkarken okuma 600MB/S çıktı. Şaşırdım...
www.technopat.net
Bu durumda üretim hatası mı var yoksa farklı bir şey mi yapmam gerekiyor?
Geçen gün Hepsiburada'da 448 TL olduğunu görünce ben de atlamıştım. Tier List'teki yerine güvenmiştim ancak aldığımdan beri olumsuz konulara denk geliyorum. Sizinki, bu...
Sanmam. Windows 10 1809 sürümü ve üstü ise sorun olcağını sanmam. 2018'de çıkmış bir sürüm olduğu için dostumun o kadar eski sürümde kullanacağını düşünmüyorum.
Geçen gün Hepsiburada'da 448 TL olduğunu görünce ben de atlamıştım. Tier List'teki yerine güvenmiştim ancak aldığımdan beri olumsuz konulara denk geliyorum. Sizinki, bu...
Yok zaten ortada bir halt var ama ne var belli değil. @kino 1GİB yazanın yanındaki yeri 2 yapıp tekrar dener misiniz?
Bazen hata olabiliyor ilk yazma hızı düşük çıkıyor diyeceğim ama ATTO var.
Yok zaten ortada bir halt var ama ne var belli değil. @kino 1GİB yazanın yanındaki yeri 2 yapıp tekrar dener misiniz?
Bazen hata olabiliyor ilk yazma hızı düşük çıkıyor diyeceğim ama ATTO var.
5 GB yaptığımda da aynı maalesef test hızlı sürsün diye öyle yapmıştım. ATTO, CrystalDiskMark vb. tamamında bu sonuçlar çıkıyor yalnızca tek bir program 1000Mb/s göstermişti.
5 GB yaptığımda da aynı maalesef test hızlı sürsün diye öyle yapmıştım. ATTO, CrystalDiskMark vb. tamamında bu sonuçlar çıkıyor yalnızca tek bir program 1000Mb/s göstermişti.
5GİB yapın demedimki. GİB yazan yerin yanındaki yeri 1'den 2'ye çekin dedim. Galiba kontrolcü değişmiş(net bilgi bulamıyorum). @kino seninkinde ısınma sorunu var mı? Yükte 70 derecelere kadar çıkmış bazılarında.
5GİB yapın demedimki. GİB yazan yerin yanındaki yeri 1'den 2'ye çekin dedim. Galiba kontrolcü değişmiş(net bilgi bulamıyorum). @kino seninkinde ısınma sorunu var mı? Yükte 70 derecelere kadar çıkmış bazılarında.
2-3 gündür durumun fakrındayım şu anda rahat 10 saatten fazla açık olsa da günün ilk saati yaptığım testler de oldu. Bu arada SN750 de kullanıyorum sistemde ve onda herhangi bir sorun bulunmuyor. @Kelebek_1034 değerleri de gördüğün gibi. Ürünün kendisi arızalı desem 3-4 kişide de aynı şey olmaz sanırım direkt Adata SSD'lerden kaynaklı sanırım.
I'm using a ADATA SX8200NP 480gb and the write speed is very slow. Write speed hovers around 550ish for Sequential. Read speed is also slower than other benchmarks I saw but not as bad as Write. My motherboard is MSI H370 Gaming Pro Carbon, the ssd is plugged into the top slot with m.2 shield...
2-3 gündür durumun fakrındayım şu anda rahat 10 saatten fazla açık olsa da günün ilk saati yaptığım testler de oldu. Bu arada SN750 de kullanıyorum sistemde ve onda herhangi bir sorun bulunmuyor. @Kelebek_1034 değerleri de gördüğün gibi. Ürünün kendisi arızalı desem 3-4 kişide de aynı şey olmaz sanırım direkt Adata SSD'lerden kaynaklı sanırım.
I'm using a ADATA SX8200NP 480gb and the write speed is very slow. Write speed hovers around 550ish for Sequential. Read speed is also slower than other benchmarks I saw but not as bad as Write. My motherboard is MSI H370 Gaming Pro Carbon, the ssd is plugged into the top slot with m.2 shield...
Hepimizin başına yakın dönemlerde gelmesi son seri üretimlerde bir sorun olduğunu düşündürüyor. Ben almadan önce araştırdım. Sorun sayısı kabul edilebilir düzeydeydi, her elektronik cihazın başına gelebilecek türdendi. A2000 yerine bunu seçmiştim. Hem fiyat hem de listedeki sırası sebebiyle daha cazipti. Sırf yedek depolama ve arada oyun oynamak niyetiyle aldım ancak şu haliyle kullanmak yerine iade sürem dolmadan geri yollarım.