Kilo verdirmez ama sizi tok tutar.63 kilo 1.73'üm kilo vermek için yulaf yenir mi? Yenilirse de nasıl yenir? Bugün eve gelirken aldım iki paket biri sade biri meyveli hangisini yemeliyim?
Hocam ağırlık kaldırıp bol protein ve iyi uykuyla kas kazanıp yağ yakabilirsin. Ama spor salonuna gitmek şart. Ben hep spora gitmeden 1.5 saat önce bol meyveli ve protein bar konulmuş sütlü yulaf yiyorum. Süt yağ yapar gerçi ama ben çok önemsemiyorum. Böylece antrenmanda güç toplamış oluyorum. Spor bittikten sonra evde protein alıyorum ki yırtık kaslarım protein ile dolsun.
Ha anladım. O zaman yenir spordan önce.Spora gidiyorum ama sağlıksız besleniyordum o yüzden sordum.
Şekerli besinlere güzelleme yapmayalım hocam. Haklısınız Kalori hesabı yapmak önemlidir Lakin şekerden kesinlikle uzak durulmalı. Spocuya en çok zarar veren makrodur kendisiYulaf yiyerek kilo alıp, baklava yiyerek kilo da verebilirsin. Aldığın, verdiğin kilo tamamen kalori ihtiyacının altına inmen veya üstüne çıkmandan ibaret. Ayrıca 173 boyda 63 kiloysan senin bariz bir şekilde kilo alman gerekiyor, kilo verip napacaksın dostum? Yağ oranını azaltmak istiyorsan ağırlık antrenmanı yapıp kas kazanmalısın ve bunu yaparken de kilo vermeyi ya da aynı kiloda kalmayı bırak clean bulk yapman en mantıklısı olur 67-70 kiloya kadar en azından.
Haklısınız.Şekerli besinlere güzelleme yapmayalım hocam. Haklısınız Kalori hesabı yapmak önemlidir Lakin şekerden kesinlikle uzak durulmalı. Spocuya en çok zarar veren makrodur kendisi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.