Yağ yakmak için antrenman programı önerisi

Xilvo

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CASE: Phanteks P360X | CPU: Ryzen 7 3700x | GPU: Asus Dual 2060 6GB OC | MB: Asus Prime B450 M-K | PSU: FSP Hydro K 600 80+ Bronze | RAM: Corsair Vengeance LPX 16+8(24) GB 3200 MHz CL16 | SSD: XPG Spectrix S40G 500GB | CPU COOLER: COOLER MASTER HYPER 212 BLACK X DUO | CASE FANS: Arctic P12(3x), ThermalTake TT1225(2x)
Evde ayarlanabilir bench sehpası, rack ve 50 kglik dumbell seti var bana antrenman programı hazırlayabilir misiniz? Önceliğim yağ yakmak.

Ben de bir antreman programı var evde yapılması için profesyonel bir şekilde hazıladığım bir sürü arkadaşım bundan yararlandı istersen sanada verebilirim bir ücret karşılığında

Ben de bir antreman programı var evde yapılması için profesyonel bir şekilde hazıladığım bir sürü arkadaşım bundan yararlandı istersen sanada verebilirim bir ücret karşılığında
Ömürlük kullanırsın :D

Ben de bir antrenman programı var evde yapılması için profesyonel bir şekilde hazıladığım bir sürü arkadaşım bundan yararlandı istersen sana da verebilirim bir ücret karşılığında.

Neden ücret karşılığında? Dünyadan 15 tane bilim adamı toplanıp bu antrenmanımı size hazırladı?

Yağ yakmak istiyorsan cips , çikolata vs tarzı yiyecek ve gazlı içeceklerden şekerden uzak durup günlük kalori miktarını vücudunun ihtiyacı olan kalori miktarının altına düşürmelisin hocam. Kalori açığı bırakmadan istediğin kadar spor yap yağ yakamazsin.

Yağ yakmak istiyorsan cips , çikolata vs tarzı yiyecek ve gazlı içeceklerden şekerden uzak durup günlük kalori miktarını vücudunun ihtiyacı olan kalori miktarının altına düşürmelisin hocam. Kalori açığı bırakmadan istediğin kadar spor yap yağ yakamazsin.
evet biliyorum, ben sadece süreci hızlandırmak ve yavaş yavaşda kas kütlesi kazanmak için istemiştim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı