Yağlı mıyım?

Maalesef artık çok geç.
Şu an bile geç mi diyorsun? Yoksa yaza kadar çok geç mi olursun diyorsun? Bazen anlamıyorum kusura bakmayın.
Arkadaşım bu kadar takıyorsan kafana git devlet hastenesine diyetisyen randevusu al bitsin.
O kadar çok takmıyordum. Yazılan mesajlar ile stres oldum.
Benim tavsiyem yemek yemeden önce 2 bardak su iç daha az yemek yersin.
Deneyeceğim.
@495591
Şu an bile geç mi diyorsun? Yoksa yaza kadar çok geç mi olursun diyorsun? Bazen anlamıyorum kusura bakmayın.

Deneyeceğim.
@495591
Bir de ben kıyafetli daha zayıf duruyorum. İsterseniz kıyafetli halimi de atabilirim.

Son düzenleme:

Deneyeceğim.
@495591

Bir de ben kıyafetli daha zayıf duruyorum. İsterseniz kıyafetli halimi de atabilirim.
Kıyafetli zayıf durmanız zayıf olduğunuz anlamına gelmiyor. İp ince olacaksınız diye de bir kaide yok ama beslenmenize dikkat etseniz yeter. Kilo almadığınız sürece problem yok.
Diyetisyen falan filan, burdaki adamların çoğu senden kiloludur kankam. Bakma yani takma. Diyetisyenmiş pfft. Takıntın yada böyle bir deri bir kemik olma hayalin falan varsa gidebilirsin. Tabi öyle bir hayalin varsa yanında psikologada uğramanı isterim.

Kıyafetli zayıf durmanız zayıf olduğunuz anlamına gelmiyor. İp ince olacaksınız diye de bir kaide yok ama beslenmenize dikkat etseniz yeter. Kilo almadığınız sürece problem yok.
Diyetisyen falan filan, burdaki adamların çoğu senden kiloludur kankam. Bakma yani takma. Diyetisyenmiş pfft. Takıntın yada böyle bir deri bir kemik olma hayalin falan varsa gidebilirsin. Tabi öyle bir hayalin varsa yanında psikologada uğramanı isterim.
Peki şu anlık diyet ve spora yazın başlasam. Her şey için geç mi olmuş olur?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı