Yakın Arkadaş İle Nasıl Sevgili Olunur?

Bu arada şansını dene derim.

''Evet arkadaştık, arkadaşız ama. Ben bir erkeğim. Senden hoşlandım.''

şeklinde bir açıklama, bence tepki ile karşılanmaz karşı taraftan.

Bol şanslar. :D
 
Okukun sonları geldiği için alın kızı bir filme gidin. Sevmiyor olsanız da bir romantik komedi tarzında saçma bir filme giderseniz kıza niyetinizi ufaktan çıtlatmış olursunuz. Film çıkışında da kızla güzel bi' manzaraya doğtu oturun ve içinizi dökün :D Umarım işinize yarar mesajım.
 
Yahu yakın arkadaş ile sevgili falan olunmaz. Yıllar önce lise hayatımın en ama en iğrenç hareketiydi onu yapmak. Sakın deneme bile. Gez, toz, eğlen arkadaşınla. Nasıl iyi hissediyorsanız onları yapın. Her şey aşk değil. Sen yakın arkadaşınla karşılık duygular içinde olsan bile onun adı aşk olamaz. Arkadaşlık ilişkisini daha samimi şekilde yaşayıp, konuşmalarınızda birkaç kelimeyi (aşkım, canım, sevgilim, seni seviyorum vb. ) ile değiştirmiş olacaksın.

En kötüsü de teklifini reddettiğinde ortada arkadaşlıktan eser bile kalmayacak olması. Çünkü ona açıldın, duygularını belli ettin. Yüzüne bile bakamayacak hale gelebilirsin. O da artık eskisi gibi olmayacak davranış bakımından. Çekingen olacak.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı