Yakın bir abim vefat etti

Daha fazla  
Sadece buraya gelip, insanların arada derdini okurdum. Hiç aklıma gelmezdi... Böyle drrdimi dökeceğim. 12 sene önce Discord üzerinden tanıştığım bir abi vardı. Abi'yi 37 yaşlarında tanıdım ve 16 yaşından 37 yaşına kadar kas hastalığı vardı... Ses tonu ince olduğu için ve de oyun becerisi düşük olduğu için kimse oynamamış onunla. Ben de o zamandan arkadaşlık yapıp, tam 12 sene yanında oldum. Ve Yalova'ya tatile Almanya'dan geldi, gidip elinden öptüm. Yanındayım hiç üzülme, on numara da oyun oynuyorsun diyordum. Dün gece yoğun bakıma aldılar, bugünse vefat haberi geldi. Almanya'dan cenazesi, Türkiye'ye gelecek. Ve vefat edeceğini anladı sanırım 'onura iyi bakın' demiş. Beni öldürdü bu söz, yaşatırken.
İçimi dökmek istedim, 27 yaşımda acıyı iliklerime kadar hissettim bugün, sizden tek ricam dua etmeniz. Mekanın cennet olsun, mükemmel insandın ramço abi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başınız sağ olsun ancak Discord 2015'te yayımlandı, 2012'de değil. 12 yıl önce Discord üzerinden tanışmış olamayacaginiz için anlattiginizin doğruluğunu şüpheli yapıyor maalesef.

12 yıldır tanıyorum. Discord üzerinden konuşuyoruz demek istediğim, sanal üzerinden yani,bir ara sanırsam teamspeak diye bir yer vardı,ismini tam bilmiyorum programın. Daha sonrasında yıllar boyunca Discord'da kaldığımız için zihnimde öyle kalmış.
Discord ismim : Targetwasdead / Fotoğraf atabilirim onunla olduğuma dair. Böyle cenazenin,ölümün yalanı olmaz hocam. Allah razı olsun

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada da beraber oynuyoruz R6, rahmetli ile. Bu video'ya bile 4 sene olmuş.

Allah sabırlar versin hocam.
Allah razı olsun hocam :(

Son düzenleme:
Allah rahmet eylesin, huzurlar içinde uyusun. Ölüye Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı dilerim.

Sadece buraya gelip, insanların arada derdini okurdum. Hiç aklıma gelmezdi... Böyle drrdimi dökeceğim. 12 sene önce Discord üzerinden tanıştığım bir abi vardı. Abi'yi 37 yaşlarında tanıdım ve 16 yaşından 37 yaşına kadar kas hastalığı vardı... Ses tonu ince olduğu için ve de oyun becerisi düşük olduğu için kimse oynamamış onunla. Ben de o zamandan arkadaşlık yapıp, tam 12 sene yanında oldum. Ve Yalova'ya tatile Almanya'dan geldi, gidip elinden öptüm. Yanındayım hiç üzülme, on numara da oyun oynuyorsun diyordum. Dün gece yoğun bakıma aldılar, bugünse vefat haberi geldi. Almanya'dan cenazesi, Türkiye'ye gelecek. Ve vefat edeceğini anladı sanırım 'onura iyi bakın' demiş. Beni öldürdü bu söz, yaşatırken.
İçimi dökmek istedim, 27 yaşımda acıyı iliklerime kadar hissettim bugün, sizden tek ricam dua etmeniz. Mekanın cennet olsun, mükemmel insandın ramço abi.
Neden ölmüştü hocam, fatihasını okudum gerçekten çok üzüldüm Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

Neden ölmüştü hocam, fatihasını okudum gerçekten çok üzüldüm Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
Ergenlik yaşından itibaren kas hastalığına kapılmış,akciğer intihap dolmuş. Sıvı ilaç verdiler,etki etmedi. Almanyada ki bir doktor yapabileceğimiz bir şey kalmadı demiş. Öyle haberi geldi. Allah razı olsun...

Başın sağ olsun hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı