Yalnızlıktan insan delirir mi?

Hobi edinmek lazım ya da hayvanlarla bitkilerle dertleşmek lazım. Koca dünyada yalnız olduğun hissi başlarda etkisi düşük de olsa önlem alınmadığı sürece zamanla çok ciddi psikolojik sorunlara yol açabilir.

Biraz yalnız bir insanım. Epeydir de dışarı çıkmadım. Bu benim deli olmama yol açar mı? Akşamları artık karanlıkta saatlerce hiçbir şey yapmadan oturuyorum. Bir de kendi kendime konuşuyorum. Bunlar delilik mi?
Her şeyin fazlası zarar en kötü çıkın yarım saat bir saat yürüyün bu bile insanı ferahlatır.Halk eğitim veya gençlik merkezlerinde kurslar oluyor onlara katılın,fitnessa gidin vs.

Her şeyin fazlası zarar en kötü çıkın yarım saat bir saat yürüyün bu bile insanı ferahlatır.Halk eğitim veya gençlik merkezlerinde kurslar oluyor onlara katılın,fitnessa gidin vs.
Dışarı çıkmak insanı mutlu ediyor. Normalde sabahları kalkıp dışarda koşuyordum ama köpekler kovaladığından beri çıkmıyorum.

Dışarı çıkmak insanı mutlu ediyor. Normalde sabahları kalkıp dışarda koşuyordum ama köpekler kovaladığından beri çıkmıyorum.
Köpek sizi yakalayacak bir mesafedeyse asla kaçmamak gerekiyor,siz kaçtıkca o kovalar bazı cinsler hariç siz kovaladıkça o kaçar.Bırakmayın devam edin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı