@mstfaozder Hocam zaten sadece atılım gerçekleşicek, getirisi zamanla olacak. 2023'de tak diye düzelmek zor, Umut ediyorum sadece.
Lütfen beni ciddiye alma. Alırsan gönül koyarım.Selam arkadaşlar, yanında kızlarla gezmeyen sevgilisi olmayan erkekleri ciddiye alamıyorum. Yani şimdi biraz ağır gelebilir ama ben bu erkekleri vasıfsız hayatta bir amacı yokmuş gibi görüyorum. Bu maalesef benim için büyük bir sorun, ne yapacağım bilemiyorum.
TAMAMSevgilisi olmayan arkadaşlar sinirlenmiş ama bir insanın sizi ciddiye alabilmesi için yanınızda güzel bir kız olmalı, kabullenmek size kalmış ama bu bir gerçek.
Para verilerek mutlu olunan yer diğer adı ile mektepNe söylemek istediğini anlamadım.
Selam arkadaşlar, yanında kızlarla gezmeyen sevgilisi olmayan erkekleri ciddiye alamıyorum. Yani şimdi biraz ağır gelebilir ama ben bu erkekleri vasıfsız hayatta bir amacı yokmuş gibi görüyorum. Bu maalesef benim için büyük bir sorun, ne yapacağım bilemiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.