Arkadaşlar, Denetim Masası'ndan başka bir uygulamamı silecekken yanlışlıkla Microsoft Visual C++ programlarından birini sildim ve hangisi olduğunu bilmiyorum. Ne sorun çıkarır bu? (Eklediğim görsel internetten bulunmuştur).
Bilgisayar çökmez fakat, program veya oyunların hata vermesine veya açılmama gibi sorunlara yol açmaktadır.Arkadaşlar, Denetim Masası'ndan başka bir uygulamamı silecekken yanlışlıkla Microsoft Visual C++ programlarından birini sildim ve hangisi olduğunu bilmiyorum. Ne sorun çıkarır bu? (Eklediğim görsel internetten bulunmuştur).
Hocam öyle olursa ne yapmam lazım? Hangisini sildiğimi tespit edebilir miyim?Bilgisayar çökmez fakat, program veya oyunların hata vermesine veya açılmama gibi sorunlara yol açmaktadır.
Hocam öyle olursa ne yapmam lazım? Hangisini sildiğimi tespit edebilir miyim?
Tamamdır hocam. Hatayı aldığımda ne yapmam gerektiğini anlarım diyorsunuz yani değil mi?O tür yardımcı program bilmiyorum. Fakat, hata aldığınızda genelde eksik program kodu veya sürümü verir. O şekilde tekrar indirebilirsin.
Tamamdır hocam. Hatayı aldığımda ne yapmam gerektiğini anlarım diyorsunuz yani değil mi?
AiO runtimes indir kur eksik olanlarida kurar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.