Yanlışlıkla virüslü siteye girmek

Ne yazıkk ki sizinle aynı kanıda değilim virüs programı şart. Örnek; Bilmediğim siteden indirmeyi engelleyen Kaspersky Security Cloud Free.
Valla hocam antivirus programları bazen kendi kendini bile virüs olarak algılıyor. Yıllardır kurmadım, olanıda devre dışı bıraktım, indirmediğim ve girmediğim site yoktur nerdeyse. Şuana kadar ciddi bir sorunlada karşılaşmadım. Boşa yük olarak görüyorum ben bu programları ama fikrinizede saygı duyarım tabii herkes farklı bakış açısıyla bakıyor.
 
Vallahi hocam antivirus programları bazen kendi kendini bile virüs olarak algılıyor. Yıllardır kurmadım, olanıda devre dışı bıraktım, indirmediğim ve girmediğim site yoktur neredeyse. Şu ana kadar ciddi bir sorunlada karşılaşmadım. Boşa yük olarak görüyorum ben bu programları ama fikrinizede saygı duyarım tabii herkes farklı bakış açısıyla bakıyor.

Görüşünüze katılmıyorum fakat saygı duyuyorum. Kişiden kişiye değişebilir, bilgisayarı nasıl? Kullandığınız ile alakalı bir durum. Bilinçli kullanıcılar genellikle antivirüs programı kurmaya gerek duymuyorlar.
 

Geri
Yukarı