Yapay zekayı ne amaçla kullanıyorsunuz?

Google'ın çevirlerinde anlamsız çevirilerini anlamak için kullanıyorum. Bir başka kulanınım bir şeyi araştırken kolay bulmak (Örnek veriyorum "Bir oyunda sorun var bu sorun hakkında Türkçe kaynakları ve yapancılar kaynakları araştır ve çözüm yöntemlerini bul. " diyorum)

Birçok şeyde kullanıyorum. Ben genellikle yazarken çok uzatırım bu yüzden yazılarımı kısaltmasını isterim. Yazılım ile ilgili yapamadığım yerde veya hiç bilmediğim bir şey oluyor bu gibi sorular soruyorum. PDF, ders notları, YouTube veya internet sitesi kaynakları ile birlikte bana bunları birleştirip derslerde ki önemli kısımları da belirterek belki özet, belki çalışmak için soru istiyorum. Sunum hazırladığımda sunumu hazırladığım ünvanı tanıtıp sunum değerlendirme soruları soruyorum. Sunum hazırlatıp, o sunumdan örnekler vs. alıyorum. Dil pratiği, mülakat pratiği yapmaya çalışıyorum. Bir yere başvuracağım zaman da yine başvurduğum yeri tanıtıyorum ve sorular ile cevaplarımı değerlendirmesini istiyorum. Galiba çok kullanıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı