Aynen mikrofon çok iyi değil, telefonun mikrofonu. Çok teşekkür ederim yorumun için.Hocam şarkını çok güzel kulağa hitap ediyor ama siz bilerek mi yaptınız bilmiyorum ama garip bir cızırtımı anlamadım mikrofon çok iyi değil sanırım ellerinize sağlık hocam başarılarınızın devamını dilerim.
Yavaş yavaş olacak inşallah. Çok teşekkür ederim.Dakika 1'den sonra hoşuma gitmedi.Başlangıç güzel olmuş.Profesyelleşirseniz iyi yerlere gelebilirsiniz.
Evet şarkı biraz kısa oldu. Söz yazmak bana çok zor geliyor, elimden geldiğince yazıyorum. Çok teşekkür ederim.Genelde melodeath dinlerim ama hoşuma gitti ve biraz kısa geldi.
Çok teşekkür ederim. İleride mikrofon alacağım inşallah.Çok çok beğendim. Ellerine sağlık. Çok güzel olmuş. Şarkının süresi biraz kısa gibi geldi o kadar. Bir de bir tık daha iyi bir mikrofon ile kaydederseniz çok güzel olur.
Dakika 1'den sonra hoşuma gitmedi
Selamlar, telefon mikrofonuyla kaydettiğim bir şarkı kaydı.
Sizce nasıl olmuş?
Not: İzlenme kasmak için değil, yorumlarınızı almak için açtım bu konuyu.
Şarkı:
Teşekkür ederim tekrardan.Arkadaşa katılıyorum. Nakarat kısmı biraz daha iyi olabilirmiş. Ama yine de çok güzel. Ellerinize sağlık.
Beğendiyseniz ne mutlu, teşekkür ederim.Elinize sağlık hocam gelip gelip dinleyeceğim beğendim.
Selamlar, telefon mikrofonuyla kaydettiğim bir şarkı kaydı.
Sizce nasıl olmuş?
Not: İzlenme kasmak için değil, yorumlarınızı almak için açtım bu konuyu.
Şarkı:
Adobe Audition 2020 programı ile yaptım.Hocam mix'i hangi program ile yaptınız acaba?
Amin, inşallah. Çok teşekkür ediyorum.Şahsen ben bu tarz müziklerden nefret ederim fakat en azından anlaşılır bir şarkı ve söz uyumu harika. Umarım hayatınızda iyi yerlerde olursunuz.
İlk kaydınız mi?Adobe Audition 2020 programı ile yaptım.
Hayır 4. kaydım oldu bununla beraber.İlk kaydınız mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.