Yapmaya çok uğraştığım şarkı nasıl?

Çok çok beğendim. Ellerine sağlık. Çok güzel olmuş. Şarkının süresi biraz kısa gibi geldi o kadar. Bir de bir tık daha iyi bir mikrofon ile kaydederseniz çok güzel olur.

Hocam şarkını çok güzel kulağa hitap ediyor ama siz bilerek mi yaptınız bilmiyorum ama garip bir cızırtımı anlamadım mikrofon çok iyi değil sanırım ellerinize sağlık hocam başarılarınızın devamını dilerim.
Aynen mikrofon çok iyi değil, telefonun mikrofonu. Çok teşekkür ederim yorumun için. :)
Dakika 1'den sonra hoşuma gitmedi.Başlangıç güzel olmuş.Profesyelleşirseniz iyi yerlere gelebilirsiniz.
Yavaş yavaş olacak inşallah. Çok teşekkür ederim.
Genelde melodeath dinlerim ama hoşuma gitti ve biraz kısa geldi.
Evet şarkı biraz kısa oldu. Söz yazmak bana çok zor geliyor, elimden geldiğince yazıyorum. Çok teşekkür ederim.
Çok çok beğendim. Ellerine sağlık. Çok güzel olmuş. Şarkının süresi biraz kısa gibi geldi o kadar. Bir de bir tık daha iyi bir mikrofon ile kaydederseniz çok güzel olur.
Çok teşekkür ederim. İleride mikrofon alacağım inşallah. :)

Selamlar, telefon mikrofonuyla kaydettiğim bir şarkı kaydı.
Sizce nasıl olmuş?

Not: İzlenme kasmak için değil, yorumlarınızı almak için açtım bu konuyu.

Şarkı:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Elinize sağlık hocam gelip gelip dinleyeceğim beğendim.

Selamlar, telefon mikrofonuyla kaydettiğim bir şarkı kaydı.
Sizce nasıl olmuş?

Not: İzlenme kasmak için değil, yorumlarınızı almak için açtım bu konuyu.

Şarkı:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şahsen ben bu tarz müziklerden nefret ederim fakat en azından anlaşılır bir şarkı ve söz uyumu harika. Umarım hayatınızda iyi yerlerde olursunuz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı