Yapmaya çok uğraştığım şarkı nasıl?

Eve geçtim ve dinlemeye başladım. Tabi ki müzik hakkında pek bir bilgim yok ama şunu söyleyebilirim; Türkçe şarkı dinlemediğim halde tınısı ve melodisi kulağıma çok güzel geldi. Sizin sesiniz müziği bastırmıyor müzik te sizi bastırmıyor. Çok güzel bir denge yakalanmış. Arabada veyahut yürüyüşte açıp dinlerim. Kulağı zorlamıyor veyahut beyni yormuyor aksine rahatlatıyor. (En azından beni) Başarılarınızın devamını dilerim :)
Çok teşekkür ederim, çok mutlu oldum bu yorumu görünce. :)
Yeniden dinlediğimde bana da ati'nin şarkılarını hatırlattı. Çok sevdiğim bir mc'dir kendisi.
Teşekkür ederim tekrardan. :)

Merhaba. Rap müzik konusuna çok hakim değilim ama genel birkaç öneride bulunmak istiyorum.

-Diksiyonunuzu biraz daha geliştirmelisiniz. Piyasadaki diğer rap sanatçılarından bir adım önde olmanızı sağlar.
-Eğer bütçeniz varsa ekipmanınızı/kayıt aldığınız stüdyoyu geliştirin/değiştirin. her zaman daha kaliteli ekipmanlarla çalışmak artı puan sağlar.
-Ritmik altyapı her şarkıda çok önemlidir. Bu tarz fark etmez. Herkesin kullandığı ritmik altyapıları kullanmak yerine daha yaratıcı ya da daha deneysel altyapılar kullanabilirsiniz. Aksak ritimler de gözünüzü korkutmasın.
-Eğer bütçeniz varsa şan eğitimi almanız da işi bambaşka bir boyuta taşır. Hem kendi sınırlarınızı öğrenirsiniz hem de yaptığınız işten aldığınız keyif ve verim artar.

Bunlar benim nacizane önerilerim? Lütfen üretmekten asla vazgeçmeyin.

Merhaba. Rap müzik konusuna çok hakim değilim ama genel birkaç öneride bulunmak istiyorum.

-Diksiyonunuzu biraz daha geliştirmelisiniz. Piyasadaki diğer rap sanatçılarından bir adım önde olmanızı sağlar.
-Eğer bütçeniz varsa ekipmanınızı/kayıt aldığınız stüdyoyu geliştirin/değiştirin. her zaman daha kaliteli ekipmanlarla çalışmak artı puan sağlar.
-Ritmik altyapı her şarkıda çok önemlidir. Bu tarz fark etmez. Herkesin kullandığı ritmik altyapıları kullanmak yerine daha yaratıcı ya da daha deneysel altyapılar kullanabilirsiniz. Aksak ritimler de gözünüzü korkutmasın.
-Eğer bütçeniz varsa şan eğitimi almanız da işi bambaşka bir boyuta taşır. Hem kendi sınırlarınızı öğrenirsiniz hem de yaptığınız işten aldığınız keyif ve verim artar.

Bunlar benim nacizane önerilerim? Lütfen üretmekten asla vazgeçmeyin.
Öncelikle güzel eleştirin için çok teşekkür ediyorum.

-Elimden geldiğince düzgün okumaya çalışıyorum. Diksiyonum biraz bozuk, onu da düzelteceğim.
-Bir kaç ay içerisinde stüdyo mikrofonu ve ses kartı alacağım. Hala telefon mikrofonuyla kayıt alıyorum.
-Altyapı hazırlamayı maalesef bilmiyorum. O derece müzik kulağım yok, genel olarak "Free" adı altında Youtube'a konulan altyapıları kullanıyorum. İleride kendime özel altyapı hazırlattırabilirim.
-Şu anlık o kadar bütçem yok. İleride belki.

Elinize emeğinize sağlık ben müzikden anlayan birisiyim orkestra gitar ve tar kursunu bitirdim. Biraz üzerinde çalışıp arkadaki ikinci sesi biraz düzenleyip güzel bir şarkı çıkarabilirsiniz. Tekrar elinize sağlık.
Çok teşekkür ediyorum. Düzelteceğim diğer parçalarda. :)
Beğendim gibi. Kaliteli mikrofon ile gelişir.
Umarım bir kaç aya olacak o da. Çok teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı