Uygulama çok basit ve kullanışlı olmuş. Siyah - Beyaz vector stilinde tasarım yaparsanız harika görüneceğinden eminim. Elinize sağlık.Bu uygulamayı C# kullanarak yaptım. Youtube, Spotify ve SoundCloud üzerinden mp3 dönüştürme işlemi yapıyor. Sizce nasıl olmuş?
Eki Görüntüle 1873122
Siyah ve beyaz tasarımlı bir örnek verebilir misiniz?Uygulama çok basit ve kullanışlı olmuş. Siyah - Beyaz vector stilinde tasarım yaparsanız harika görüneceğinden eminim. Elinize sağlık.
Beklendiği gibiBu uygulamayı C# kullanarak yaptım. Youtube, Spotify ve SoundCloud üzerinden mp3 dönüştürme işlemi yapıyor. Sizce nasıl olmuş?
Eki Görüntüle 1873122
Şu anlık aklıma siyah beyaz tasarım gelmiyor fakat iconları vs. siyah beyaz vector tarzında yaparsanız çok basit ve şık gözükür.Siyah ve beyaz tasarımlı bir örnek verebilir misiniz?
Harika duruyor, tebrikler!Bu uygulamayı C# kullanarak yaptım. Youtube, Spotify ve SoundCloud üzerinden mp3 dönüştürme işlemi yapıyor. Sizce nasıl olmuş?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.