toomanynights
Kilopat
- Makaleler
- 5
Programı Visual Studio ile yazdım. Exe dosyasını açmaya çalışınca program bu hatayı veriyor. Kendi bilgisayarımdan bu hatayı nasıl düzeltebilirim?
Biraz sürdü kusura bakmayın. Sürekli başka bilgisayar git gel yapmamak için VMware'den Windows 10 kurdum. Oradan denedim, yine hata verdi. Log dosyası bu şekilde, umarım doğru şekilde yüklemişimdir.Program için rapor oluşturabilirsiniz.
Rehber: Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...www.technopat.net
drive.google.com
MSVCP140D.dll dosyası bulunamıyor. Bunun hatasını verdiği için o dll dosyasını yükledim aslında, sonra bu 0007c hatasını verdi.RapordaMSVCP140D.dlldosyası bulunamıyor.
Visual C++ 2015 paketini hem x86 hem de x64 olacak şekilde kurup tekrar deneyin. Kurulum esnasında hata alacak olursanız Denetim Masası üzerinden 2015 paketlerini onarın.
Download Visual C++ Redistributable für Visual Studio 2015 from Official Microsoft Download Center
Die Visual C++ Redistributable Packages installieren Laufzeitkomponenten, die zur Ausführung von C++-Anwendungen erforderlich sind, die mit Visual Studio 2015 entwickelt wurden.www.microsoft.com
Evet gayet ilkel bir şekilde google'a dll ismi yazıp indirdim.Dosyayı manuel olarak mı indirip attınız? Eğer öyleyse silip paket üzerinden kurmayı dener misiniz?
Bu dediğinizi kendi bilgisayarım üzerinden mi yapmalıyım?
Paketi indiriceğim şimdi.
C:\Users\ops\Desktop\GlutOyunDeneme\x64\Debug\msvcp140d.dllHocam denediğim her cihazda hata aldım. Yani sorunu kaynak bilgisayardan çözmem gerekiyor.Açarken hata aldığınız cihaz hangisiyse o cihaz üzerinden deneyin.
Öncesinde dosyayı silmeyi unutmayın.
Sanırım indirdiğiniz dosyayı da uygulamanın bulunduğu konuma atmışsınız. Olması gereken yerde ise eksik görünüyor.
C:\Users\ops\Desktop\GlutOyunDeneme\x64\Debug\msvcp140d.dll
msvcp140d.dll System32 klasöründe aranıyor fakat bulunamıyor. Visual C++ 2015 yüklendikten sonra dosyanın o konumda görünmesi lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.