Çözüldü Yaptığım uygulamayı başka bilgisayarda açmaya çalışınca 0x000007b hatası veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

toomanynights

Kilopat
Makaleler
5
Programı Visual Studio ile yazdım. Exe dosyasını açmaya çalışınca program bu hatayı veriyor. Kendi bilgisayarımdan bu hatayı nasıl düzeltebilirim?

Çözüm
Galiba kısayolu oydu ama yine de siz ekranın nispeten orta üst kısmında debug yazan yanında çalıştırma butonu olan şeyi release yapın. Bir de öyle deneyin.
x64'ün yanındaki kısım. Hatta x64 de seçin, bir ihtimal emülatör ile alakalı olabilir.

1685048524615.png
Program için rapor oluşturabilirsiniz.

Son düzenleme:
Program için rapor oluşturabilirsiniz.

Biraz sürdü kusura bakmayın. Sürekli başka bilgisayar git gel yapmamak için VMware'den Windows 10 kurdum. Oradan denedim, yine hata verdi. Log dosyası bu şekilde, umarım doğru şekilde yüklemişimdir.

Raporda MSVCP140D.dll dosyası bulunamıyor.
Visual C++ 2015 paketini hem x86 hem de x64 olacak şekilde kurup tekrar deneyin. Kurulum esnasında hata alacak olursanız Denetim Masası üzerinden 2015 paketlerini onarın.

Raporda MSVCP140D.dll dosyası bulunamıyor.
Visual C++ 2015 paketini hem x86 hem de x64 olacak şekilde kurup tekrar deneyin. Kurulum esnasında hata alacak olursanız Denetim Masası üzerinden 2015 paketlerini onarın.

Bunun hatasını verdiği için o dll dosyasını yükledim aslında, sonra bu 0007c hatasını verdi.
Şu şekilde tüm dll dosyları bulunuyor yani.
1685043384046.png

Bu dediğinizi kendi bilgisayarım üzerinden mi yapmalıyım?
Ben bu projeyi başkaları ile paylaşacağım ve onlarda da açılması lazım. Her bilgisayarda çalışması lazım yani.

Bu dediğinizi kendi bilgisayarım üzerinden mi yapmalıyım?

Açarken hata aldığınız cihaz hangisiyse o cihaz üzerinden deneyin.

Paketi indiriceğim şimdi.

Öncesinde dosyayı silmeyi unutmayın.

Sanırım indirdiğiniz dosyayı da uygulamanın bulunduğu konuma atmışsınız. Olması gereken yerde ise eksik görünüyor.

C:\Users\ops\Desktop\GlutOyunDeneme\x64\Debug\msvcp140d.dll

Açarken hata aldığınız cihaz hangisiyse o cihaz üzerinden deneyin.

Öncesinde dosyayı silmeyi unutmayın.

Sanırım indirdiğiniz dosyayı da uygulamanın bulunduğu konuma atmışsınız. Olması gereken yerde ise eksik görünüyor.

C:\Users\ops\Desktop\GlutOyunDeneme\x64\Debug\msvcp140d.dll
Hocam denediğim her cihazda hata aldım. Yani sorunu kaynak bilgisayardan çözmem gerekiyor.

Verdiğiniz linkteki şeyi indirdim ama zaten bulunuyor diye hata verdi. Tamir ediyorum şimdi.
Evet direkt exe dosyasının yanına attım. Orada olmayınca da bu dll eksik diye hata veriyordu. Şimdi de 00007c hatası veriyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı