Bilgisayara şiddet.
5 ya da 6 yaşındaydım ve dedem bana bir çadır almıştı. Çadırı koltukların arkasında koymuştuk. Bir gün canım süpriz yumurta çekmişti ve babam bakkaldan ekmek alırken gizlice montumun altına koymuştum ve çadırımda yemiştim. Bu 1 hafta devam etti sonra babam montumdan tıkırtı geldiğini söyledi. Bende oyuncak arabam olduğunu söyledim ve gösterdim ama inanmadı. Sonra gidip yumurtayı verdik ve bir daha hiç o bakkala gitmedim.Hırsızlık, dolandırıcılık, ihanet gibi şeyler yapıp tüm içtenliğiyle anlatacak olan var mı?
No, I'm a psychopath.Did u become a satanist?
No, ı'm a psychopath.
Bağımlısı olursunuz. Tadı çok güzel. Ama yazın değil, kışın avlanıyor tavşan genelde. Daha güzel oluyor tadı.Ok ve yayla tavşan vurmuştum. Keşke yeseydim.
2 sene önce 15 tatilde dedemin köydeki evine gitmiştim orda vurmuştum. Sonrasında dedem gidip oku çıkarıp gelmişti. Israr ettim almak için ama kabul etmedi. Bu yaz bir daha gidicem. Umarım bir daha olur.Bağımlısı olursunuz. Tadı çok güzel. Ama yazın değil, kışın avlanıyor tavşan genelde. Daha güzel oluyor tadı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.