Yaptığınız kötülükleri anlatın

Bir kız bana gelip oyunu bozunca vuruyordum.
Bir arkadaşımın Mert'i öldürme diye oyun uydurunca kovalıyordum.
O zamanlar benim için GTA Vice City gibiydi.

Yaklaşık 11-12 sene önce, Kur’an kursuna gidiyordum yazları. Hepimiz orayı oyun mekanı olarak görüyorduk, arkadaşlarla oyun oynuyorduk, Smackdown olsun, kaçma kovalama olsun neyse.

Bir gün bir çocuk daha katıldı aramıza, ama derisinde bir hastalık vardı, bildiğin çocuğun derisi pul pul olmuş dökülüyordu, suratı, elleri, kolları her yeri. Garip görünüyordu yani. Biz de çocuk aklı ya, garip görünce uzaylı gibi davrandık resmen. Çocuğu dışladık, oyunlara almadık. Ben oynayamazsın demeye çekiniyordum ama çocuk gelmeye çalıştığı zaman da görmezden geliyorduk. Her aklıma geldiğinde üzülürüm.

Arkadaşım RMR 2020 kapsülünden spirit altın çıkarmıştı. 70 TL'ye satıp kendime öküz gibi oyun aldım sonra kendisine toplamda 25 TL edecek şekilde oyun attım 😂 Kendisi bence hak ediyor çünkü işi düşüyor yazıyor ben yazınca bakmıyordu :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı