Yaşadığınız paranormal olaylar neler?

Bulamadım desem :( Keşke yazmasaydım diyorum. Ya da fotoğrafı bulup yazsaydım.
Ben detayları biliyorum ama çok merak ettim Steam'den konuştuk.
Yanlış anlama ama öyle bir anlattın ki. Steam'den konuşmamız sadece 2 mesaj dostum. Yani bildiğin tek şey, Sakarya'da hangi yaylaya çıktığımız ve hangi araçla çıktığımız. Merak edip beni eklemişsin, sormuşsun ama, yapma lütfen.
 
Çatı katımızdan ses geliyor, kaç kez çıkıp baktık ama kimse yoktu. Zamanla bakmayı kestik, faredir falan diye düşündük. Daha sonra taşındık, ama babam orada kaldı. Tavuklar falan var. Yıllar sonra, babam orada kalırken birisi zili çalmış. Ama alt giriş zilimiz bozuk, yıllarca o kadar yağmur aldığı halde çalmadı, zil içeriden, iç kapının oradan çalınmış. Adamın yüreğine iniyormuş. Bütün evi taramış, etmiş, çatı katına çıkmış ama kimseyi bulamamış. Ardından geri yatmış. Yine aradan bir-iki yıl geçti, bizde oraya geri taşındık. Ve hala ayak sesleri geliyor. Ama artık çıkmıyoruz, birisi gelip bizi boğsa, ruhlardan bileceğiz resmen.
 
Evde 2 gün tek kalacaktım ailem gebzeye gidecekti. 1 gece evde tekim işte gün boyunca bir sorun yoktu ama akşam olunca işler değişti. Oyun oynuyordum kapım açıktı diğer odaların ışıkları kapalı karanlıktan bir şeyler geçti gibi hissettim anlık olarak oraya baktım tüylerim diken diken oldu orada bir şey olmadığını biliyorum fakat insan garip hissediyor. Korkumu dindirmek için hoparlör takıp mehter marşı açtım.
 
Gece kapının aralanıp ismimin seslenildiğini duydum. Sanki kulağımın dibinde birisi bana Taylan diyordu. İşin garibi hiç korkmadım. Hatta mal gibi evin her yerini kontrol ettim.
 
Camdan tıkırtı geliyordu ama umurumda değil :D
Gece kapının aralanıp ismimin seslenildiğini duydum. Sanki kulağımın dibinde birisi bana Taylan diyordu. İşin garibi hiç korkmadım. Hatta mal gibi evin her yerini kontrol ettim.
Sanırım psikolojik o. Bana da oluyor sanki dışarıdan bir kadın ismimi çağırıyor.
 
Daha ilkokul 3 veya 4'üm, akşam tvoletim geldiği için uyanmıştım ve içerden tıkırtılar geliyordu bende annem falan mutfağa gitmiştir diye düşünüp kalkmıştım, koridorda annemlerin odasının önünden geçerken ikisinin de uyuduğunu gördüm, ses kesin yukarı komşudan falan gelmiştir hem kalktım bari işimi yapıp da geri döneyim deyip tvolete gittim, tam kapıyı kapatırken aynadan kapının arkasında beyaz ve en az 2 metrelik bir şeyin beni izlediğini fark ettim ama tam o sırada kapı kapandı ve ben donup kaldım, 5 dkk boyunca tvolette bekledim ve herhangi bir ses duymayınca yatağa doğru koşmuştum ve sabaha kadar uyuyamamıştım. Cidden hayatımda başıma gelen en korkunç şeylerden biriydi şu an bile düşününce ürperiyorum.
 
Orta okul zamanlarımda sömester tatilinde Ankara da ki halama gitmiştim. Talihsiz bir zamandı esasen çünkü daha bir hafta karşı dairesinde oturan kaynanası vefat etmişti.
Cenaze için gelen akrabalar kar yağışı sebebi ile dönememişti daha. Dolayısı ile bir ev içinde kalabalık olarak uyumak zorundaydık birkaç gün.

Bana salonda bir yer yatağı yaptılar, hemen sağımdaki kanepede babannem, solumda dedem uyuyordu. Gece ansızın uyandım. Gözlerimi açtığımda; solda babennemin yattığı yerde yatan bir hafta önce vefat etmiş olan teyze idi ve bana bakıyordu. Bağırmak istedim; sesim çıkmadı, hareket etmeye çalıştım; kıpırdayamıyorum. Bir süre o şekilde debelendim ve sonunda bağırmayı başardım. Kimse uyanmadı ama o silüet de kaybolmuştu. Neyse dedim uyumaya çalıştım sonra anlatsam da inanan olmadı tabii.

Hocam geçmiş olsun.
 

Geri
Yukarı