Yaşadığınız paranormal olaylar

Karabasan dediginiz sey uyku esnasinda bilincin acilmasi fakat vucudun uyku halinde olmasi durumudur. Bu durum da insanin uykusunda saga sola kimildayip yattigi yerden dusmesin diye allah tarafindan verilen savunma mekanizmasi dogal yani. Bu durum olurken benim gibi nefesiniz kesiliyor ve olume ramak kala tekrar nefes almaya basliyorsaniz bu uyku apnesidir. Ayrica karanlik bir ortamda burada bir hayalet var diye dusunurseniz zihniniz o hayaleti gercekten size gosterir zihninizle oyun oynamayin aklinizi almasin. Hepsi bir tarafa cenabet gezmeyin ve gece vakti calilara isemeyin sorun yasamazsiniz
 
Yaşadığının aynısını 2020 yazında ben de yaşadım. Bir hocaya gittik ve şeytan musallatı gibi şeyler söyledi. Biz de gerekenler neyse yaptık.

Evet çok kötü bir olay. Olaydan dakikalar sonra sesim çıkmaya başlayınca anneme seslendim ve o gece onla yattım korkudan. İlk başta bende hocaya inanmamıştım ama annem emin olmak için 3 tane hocaya teker teker ailecek bizi götürdü. 3Ü de aynı şeyi söylüyorlardı.
Sizin gibileri görünce elim ayağım titriyor sinirden.👺
 
Birkaç yıl önce yatarken odamın kapısında bir ses duymuştum ama başımı kaldırıp bakmaya cesaret edemiyordum korkudan, hatta vücudumu bile oynatamıyordum nefes alış verişimi dinliyor ve yine ses gelecek mi diye bekliyordum. En son hızlıca başımı kaldırıp bakınca bir saniyeliğine beyaz bir silüet görmüştüm hayatımda yaşadığım en paranormal ve en korktuğum olaylardan biriydi. Bunun dışında küçükken rüyalarımda öcüler veya cinler görürken bağırmak istiyordum ama bağıramıyordum çok rahatsız ediciydi.
 
Bir gece uykumdan birden uyandım. Ama gözümü açamıyordum. Bilincim açık olduğu için dışardan gelen sesleri duyabiliyordum. 2 kişi konuşuyordu. Fakat bu 2 kişi ailemizden ya da bir tanıdığımız kişiler değildi. Ben bağırmaya çalıştım bağıramıyorum. Ben bağırmaya çalışınca dışardaki kişi bağıramazsın! Gibi şeyler söyledi. Ben korkudan ne yapacağımı şaşırdım. Sabah kalktığımda bunlar hırsız falan olmayasın? Dedim. Ama evden hiçbir kıl bile götürülmemişti. Onlar kimdi hala merak ediyorum açıkcası.

2. gece de karabasan gelmişti. Uyandım su içmek istiyorum kalkıcam ama hareket edemiyorum soluma sağıma dönebiliyorum sadece. Gene bağırıyorum belki biri duyar diye ama nafile. Sesim çıkmıyor. Diyorum su içmeye gideyim. Ama karabasan sağ olsun kılımı kıpırdatmıyor. Bu olayları hiç anneme veya babama söyleme gereksinimi duymadım. Söylemeli miydim bilemiyorum.
 
Ben izlediğim bir filmin etkisiyle gece uyuyamamıştım tavana bakıp dururken uyuya kalmışım. Gecenin yarısı bir karabasan olayı yaşadım çok tiz ve kulak kanatan bir ses vardı. Karşımda dimdik duran bir cisim gördüm. Dua okumaya bile korkarken 20 saniyede geçti gitti anlayamadım ama halen korkuyorum.
 
Ciddi misin? Felak nas oku geçer. Durduk yere musallat olmazlar.

Ama eğer olursa öyle kolay kolay kurtulamaz hiç kimse hocam
Ben izlediğim bir filmin etkisiyle gece uyuyamamıştım tavana bakıp dururken uyuya kalmışım. Gecenin yarısı bir karabasan olayı yaşadım çok tiz ve kulak kanatan bir ses vardı. Karşımda dimdik duran bir cisim gördüm. Dua okumaya bile korkarken 20 saniyede geçti gitti anlayamadım ama halen korkuyorum.

Ben RE7 yüzünden annem ve babamın yanında yattım.
 

Geri
Yukarı