Yaşadığınız paranormal olaylar

Birinci katta oturuyorum, yatağım pencerenin dibinde. Bi gece uyuyamamıştım, dışarıda da sağanak yağmur yağıyordu. Pencereden birinin hızlıca tırmandığını görür gibi oldum. O gün korkumdan sabahladım...

9. Sınıfım devletin yurdunda kalıyoruz.

Gece 2 3 gibi. Yarına yetimemiş bir edebiyat ödevi var. Yanimda cok samimi dostum. Benim masama geldi odevi birlikte yapıyoruz.

O sirada onun masasında olan kalem( köşeli ucgen kalem ve üzerinde metal var, yani hareket etmesi imkansız.) Durduk yere düz masada yuvarlandı. Yere düştü.

Ben galiba küfür ettim çünkü imkansız yani. O gitti kalemi yerine koydu. Sonra kedi sesi duyduk ama hırçın kızgın gibi. Yurtta uyanik kimse yok ve ses tam onun sırasının altında geliyor.

Benim tam ateist yıllarım hiç inanmam böyle şeylere gittim baktim masanın altına. Bir şey yok ama ses geliyor. Boşluktan ses geliyor. En son o kadar artı ses. Bir yerimizin korkusuyla 5 kat merdivenleri nasıl indik bilemem. Hocanin kapısını çaldık, uyanınca kızdı bize. O sırada 12. Sinif bir abi geldi ama yüzüne maske yapmış berbat görünüyordu.

Ertesi gün rezil olduk tum yurda. Kimse inanmadı...

9. Sınıfım devletin yurdunda kalıyoruz.

Gece 2 3 gibi. Yarına yetimemiş bir edebiyat ödevi var. Yanimda cok samimi dostum. Benim masama geldi odevi birlikte yapıyoruz.

O sirada onun masasında olan kalem( köşeli ucgen kalem ve üzerinde metal var, yani hareket etmesi imkansız.) Durduk yere düz masada yuvarlandı. Yere düştü.

Ben galiba küfür ettim çünkü imkansız yani. O gitti kalemi yerine koydu. Sonra kedi sesi duyduk ama hırçın kızgın gibi. Yurtta uyanik kimse yok ve ses tam onun sırasının altında geliyor.

Benim tam ateist yıllarım hiç inanmam böyle şeylere gittim baktim masanın altına. Bir şey yok ama ses geliyor. Boşluktan ses geliyor. En son o kadar artı ses. Bir yerimizin korkusuyla 5 kat merdivenleri nasıl indik bilemem. Hocanin kapısını çaldık, uyanınca kızdı bize. O sırada 12. Sinif bir abi geldi ama yüzüne maske yapmış berbat görünüyordu.

Ertesi gün rezil olduk tum yurda. Kimse inanmadı...
Ben de 9. Sınıftayken devlet yurdunda kalmıştım. Devlet yurtlarında garip şeyler oluyor ya. :D
Bizde de kattan sürekli bir bağırma ve ağlama karışık ses geliyordu saat 04:00 sıralarında idi bir tek ben uyanıktım ve ben de pek umursamadan geri yatmıştım. Sonrasında bir kaç gün daha devam edip geçmişti.

Merhaba forum, gece gece aklıma düştü sorayım dedim. Yaşadığınız paranormal olaylar nedir? İllaki inli cinli bir şey olmasına gerek yok. Teşekkürler.

2016, 2017 gibi dedemdeyken saat 6 gibi değişik sesler gelmişti (ezan değil!) bu;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba forum, gece gece aklıma düştü sorayım dedim. Yaşadığınız paranormal olaylar nedir? İllaki inli cinli bir şey olmasına gerek yok. Teşekkürler.
1 ay kadar geç oldu ama napalım artık :D. 2-3 sene önce tam hatırlamıyorum zamanını,okuldan eve dönerken saat 15:00-16:00 arası hep gittiğim yoldan gidiyordum.Genelde oralarda pek kimse olmazdı sakin bir yerdi.Gittiğim yolun hemen sağ tarafında yıkık,eski ve terk edilen bir ev vardı(en azından öyle düşünmüştüm ben.)daha önce oradan defalarca geçmeme rağmen kimseyi görmemiştim ama o gün o evin bahçesinde zayıf,beyaz tenli köy kıyafetleri ile duran bir kadın vardı.Bir sepetin içinden kıyafet alıp bir ipe asıyordu ama o ipide daha önce hiç görmemiştim.Kadını görünce şaşırdım ama bozuntuya vermeden devam ettim.Kadın yol boyunca bana dik dik baktı ve gözlerinin altı siyah-mor arası bir renkti.O bana bakıyor ben ona bakıyorum,köşeyi dönene kadar bakıştık ve sonra ki günlerde o kadını ne gördüm ne duydum.Bu olayda beni daha da korkutan şey ise o yolda yalnız değildim,kardeşimin okuluda yakın olduğu için annek onu almaya geliyordu ve beraber gidiyorduk.Tabii bir de kuzenim falan var aynı okulda okuyoruz.Yani orda en az 4-5 kişiyiz.Ben ise arkadan geliyorum ve garip olan ne o kadını ne de o çamaşırları kimse görmemiş.Doğduğundan beri o mahallede yaşayan bir arkadaşıma sorduğumdaysa o evde kimsenin yaşamadığını söylemişti.Bu da böyle bir olayım işte paranormal mi değil mi bunu size bırakıyorum :D.

Almanya'dan Türkiye'ye dönerken, Sırbistan'da bir şehir olan Sremska'da, Otobanda giderken önüme bir şey fırladı zannettim ve gördüm baya. Durdum Sağa çektim, hiçbir şey yoktu. Ama çarptığıma emindim. Araba'da da hasar yoktu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı