Bu olay benim uyurken başıma gelmişti. Bütün gece uyuyamamıştım![]()
Bazen paranoyak olduğumu düşünüyorum.
Bu olay benim uyurken başıma gelmişti. Bütün gece uyuyamamıştım![]()
Bana kalırsa bu tarz "açıklaması zor" durumların hepsi beynimizle alakalı.Bazen paranoyak olduğumu düşünüyorum.
Çok değişik dikiş izleri vardı ve bir ağaca bir iple bağlıydı ve havadaydı.Bizim evin mutfağından gece sanki birisi bardağı sertçe masaya vuruyormuş gibi bir ses geliyor.
Düzenli olarak her gece. Sonra öğrendim ki bulaşık makinesinden geliyormuş.
@Zinederon
Neresi anormal ona güldüm. Korkulacak bir şey varsa söyleyin bizde korkalım?Her hangi birisi koymuş işte oraya anormal bir şey yok ben 500 kere gördüm yani. Korkunç olmamasını komik buldum kısaca.
Olabilir değişik bir iplikle falan dikilmiştir el yapımıysa normaldir yani. Demekki birisi asmış oraya sonra unutmuş. Nesi paranormal hocam anlamadım muska yani normal bir muska.Çok değişik dikiş izleri vardı ve bir ağaca bir iple bağlıydı ve havadaydı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.