Yaşadığınız paranormal olaylar

Olabilir değişik bir iplikle falan dikilmiştir el yapımıysa normaldir yani. Demekki birisi asmış oraya sonra unutmuş. Nesi paranormal hocam anlamadım muska yani normal bir muska.
Nasıl asmış unutmuş ya? 2,5-3 metre yüksekteydi. Birde kim neden ağaca yarı yırtık elle dikilmiş deri bir muska bağlayıp unutsun. Fotoğrafını da atayım hatta.

Nasıl asmış unutmuş ya? 2,5-3 metre yüksekteydi. Birde kim neden ağaca yarı yırtık elle dikilmiş deri bir muska bağlayıp unutsun. Fotoğrafını da atayım hatta.
Hocam atın foto. olabilir ayrıca ağacın yükseğine bağlamış yani yüksekte olması anormal bir şey değil. Tamam da yani söyleyin korkunç olan kısım ne yani ne? Cin geldi astı oraya gitti mi ne hocam? 9 yaşında ki çocuğun korkmayacağı bir şeye paranormal olay diyorsunuz Allah aşkına. Muska bu muska.

Spordan gelmiştim çok terliydim evde kimse yoktu eve girer girmez duşa girdim saat 22:00 civarındaydı evde kimsenin olmadığı biliyordum evde bağırarak kuran okuyan bir kadın sesi duydum hemen içeri gittim ve kapı kapalıydı. Kapının camından içeriye baktım cam biraz bulanıktı ve siyah birisi hareket ediyordu hemen evden kaçtım ve ailem ile eve gittiğimde ev boştu. Ama kadının çığlık atarak kuran okuması gerçekten çok korkutucuydu.

Bir gün gece 3'te otoparka giriyordum...
Sonrası korkutucuydu henüz 10 yaşında filandim arkadaşım da yanimda 14 yaşındaydı gece 3'te nasıl otoparka girdiğimizi sorgulamayin sitede oturuyoruz bazen sabahliyoruz filan neyse en son içeri girdik biraz durduktan sonra içeride ışıklar hiçbir şey girip çıkmamasına rağmen hareket etmemesine rağmen ışıklar yanip sönüyordu en son korkudan kaçtık içeride cin filan var diye ondan sonra artık goy goyuna giriyoruz aradan yuvarlarsan 10 sene geçmiş. Arada jumpscare atip şaka yapan arkadaşlar olsa da eğleniyoruz :)

Hocam atın foto. olabilir ayrıca ağacın yükseğine bağlamış yani yüksekte olması anormal bir şey değil. Tamam da yani söyleyin korkunç olan kısım ne yani ne? Cin geldi astı oraya gitti mi ne hocam? 9 yaşında ki çocuğun korkmayacağı bir şeye paranormal olay diyorsunuz Allah aşkına. Muska bu muska.
Ama neden assın işte?

Fotoğraf bu ama arkadaşım muska nın olduğu yeri çekememiş.
IMG-20220305-WA0001.jpg

Diğeri ise uykudan kalkmıştım ranzada üste uyuyorum. Hafif uyku sersemligi sandım duvardan beyaz bir şey geçti ortalama bir insan büyüklüğünde filan di bakin insan şeklinde değil, neyse sonra su içmeye gittim tam odama girerken o beyaz şeyin belirdiği yerde gözlerim görme olayini kaybetti 10 dakika kör olduktan sonra gözüm açıldı biraz hemen yatağa atildim sabah olmasi icin dua ederek uyumuştum.

Merhaba, bu tarz geyik & muhabbet konularını forumda pek az görür olduk. O yüzden ben bir taş atıp başlatayım dedim.

Bundan on yıl önce İstanbul'dan trabzona focus transit ile üç kişi seyahat ediyorduk. Köy evine birkaç eşya ve malzeme götürüyoruz. Kamyon uzun yolda insanı gerçekten yoruyor, dinlenmek için yer aradık fakat uzun bir süre karşımıza bir yer çıkmadı. En sonunda kapanmış bir (ya da faaliyette olmayan) benzin istasyonu çıktı karşımıza. Günün aydınlanmasına 4 saat kalmıştı, o yüzden burada biraz gözlerimizi dinlendirip yola devam ederiz diye düşündük. Hava buz gibi, açtık sıcak havalandırmayı, araç ısındıktan sonra yattık uyuduk. Rüyamda, dere boyunca uzanan bir yolda yürüyordum. Etrafımda garip gölge tarzında şeyler geçip gidiyordu ve fısıltılar duyuyordum. Normalde rüyamdan bir anda uyanan birisi değilimdir, uyandıktan sonra sersem olurum. Rüyadan bir anda uyandım ve etrafımda onlarca çift göz gördüm. Bir sürü kedi aracın kaputuna, etrafımıza toplanmış ön camdan bana bakıyordu. Bizimkileri uyandırmak için dürtükledim. O sırada amcama dönüktüm, uyandırdıktan sonra etrafta hiçbir şey yoktu. Sabah olanlar hakkında konuşuyorduk. Bana muhtemelen kedidir dediler. Soğuktan araç motorunun üstüne çıkmış olabilirler miş. Bana da çok mantıklı gelmişti. Dört gün kadar sonra, köyde işlerimizi bitirdik dinleniyoruz. Aracın ön tarafına bakan, güvenlik kamerası tarzında bir şey vardı bizim araçta, amcam çalışmadığını ve kontrol etmemi söyledi. Uyduruk bir güvenlik kamerası koymuştuk. İnşaata sürekli girip çıktığı ve saçma sapan kazalar olduğu için kanıt olsun diye açıyorduk araç yolda olduğu sürece. Depolama alanı 500 GB kadar bir şeydi, harici HDD'ye bağlanıyordu. Laptopuma bağlayıp eski kayıtları silip yenisi için yer açmaya başladım. O sırada gördüğüm kedileri merak edip o geceyi izlemek istedim. Aracın üstünde ne kedi, ne göz gibi şeyler vardı. Sadece aracın baktığı yönün ilerisinde garip hareketler vardı. Bu olayı kameranın kötü olması ve gece olduğuna yorumluyorum.

İnanır mısınız bilmem ama bir arkadaşım hocayla beraber tüm sınıfa ciddi bir şekilde anlattı makara yapan bir çocukta değildi gayet ciddi ama arkadaş canlısı bir çocuktu.

Bir gün evinde yalnızken tuvalet de ihtiyacını gideriyormuş o esnada da telefonla oynuyormuş. Sonra kapıdan sanki biri tırnaklarıyla yukarıdan aşağı bastırıyormuş gibi bir ses geliyormuş başta ürpermiş ama sonra abisi olduğunu düşünüp bağırarak küfür etmiş ses bir süre sonra kesilmiş sonra kapıdan anormal bir şekilde nefes sesi gelmeye başlamış oda basbağır abisine saydırmış tabii abisi yok orada sonra çok korkup kapıyı yavaşcana açmaya çalışmış kapı kitliymiş bir süre sonra kilit sesi gelmiş ve kapı açılmış oda şöyle ağırca koridora bakmış salonun lambası açıkmış o girmeden önce kapalıymış.

Neyse çok ürpermiş yavaşça salona doğru ilerlemiş içeri baktığında annesi ve babası koltukta oturur bir vaziyette yüzünde hiçbir şeyin tebessümü olmaksızın duygusuz bir şekilde ona bakıyorlarmış oda annesine babasına bir şey demiş ama ne dedi hatırlamıyorum annesi ve babası da ona doğukan neyin var oğlum gibisinden bir şey söylemiş sonra arkadaşım bir şey fark etmiş annesi ve babasının ayakları tersmiş canhıraş bir feryatla bağırarak evden kaçmış (bu arada apartmanda oturuyor) neyse annesine bir şekilde dışarıda ulaşmış sanırım arayarak her şeyi anlatmış ağlaya ağlaya görseniz bu çocuk ağlamaz dersiniz boylu poslu zaten babası da özel kuvvetlerde asker neyse annesine eve gitmemek için yalvarmış 1 aya kadar da oradan taşınmışlar.(arkadaşım o sıralar ortaokuldaymış)

Arkadaşlar bazı yerleri iyi anlamanız açısından detaylı anlattım.

Benim paranormal olayımda pek korkunç değil ama bir gün evde yalnızdım sabah uyanıp okula gidecektim annemin sesine uyandım gözlerimi açtım annem tam 90 derece yüzüme bakarak oğlum hadi kalk okula gideceksin dedi bende tamam anne ya deyip yattım sonra annemin teyzemlerde olduğu aklıma geldi korkup kalktım sabah olmuş evde kimse yok anneme anlattım sonra anne böyle böyle diye oda melekler uyandırmıştır dedi 6 veya 7'ye gidiyordum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı