Yaşanan depremde birçok bina yıkıldı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çözemedim sizi ya... 99 depreminde yobaz modeller vardı. İzmit civarı başı açık kadın çokmuş, Ecevit dinsizmiş deprem oldu diyorlardı...

Aradan bunca yıl geçti, şimdi de ABD yaptı depremi...

Bu depremler hep oluyor... Olacak...

Celal Şengör de fayda etmiyor bunlara...

Son düzenleyen: Moderatör:
15 tatil için malatyadaydım, dün Bitlis adilcevaz yani evimize döndük saat 4.5 baktık deprem olmuş hissetmemiştik biz 2 tane teyzemin evi yıkık durumda Adıyaman'da çok şükür enkazda değiller şu an dedem halam ve amcam parkta bankta bekliyorlar bu karda bu soğukta.

Çok büyük geçmiş olsun dostum. Bir sorunun yok değil mi şu an?
Ben Ankara'da yaşıyorum dostum. Ailem ayrılmıştı 2010'da. Babam tekrar evlilik yaptı o yüzden babam ve ailesi diye belirttim. Aradım ve iyilermiş. Hatta eşinin teyzesiyle beraber yaşıyorlardı, kadın felçli onu da tahliye etmişler. Sorun yok anlayacağınız. Olan mâla oldu.

Jeologların yıllardır uyardığı yerlerden birinde daha beklenen deprem oldu, büyüklüğü de o kadar fazla ki yüzlerce kilometre uzunluğunda fay boyunca büyük artçılar oluyor sıra sıra ve hâlâ sanki geleceği bilinmiyormuş gibi bu depremi başka şeylere bağlayanlar var. Bazı insanlar gerçekten akıllanmıyor. İstanbul'da deprem olduğunda da HAARP demeye devam edin, o kadar bilim insanı sanki o kadar yıldır bu depremin geldiğini bağırmıyor.

İzmir'de hissedilen 2 yıl önceki deprem bu insanların uyardığı depremlerden biri değil, şehirden uzakta Sisam'da denizde olan bir depremdi. İzmir de hâlâ uyarılan o asıl depremi bekliyor, bakalım İstanbul, İzmir ve Tekirdağ'dan hangisinde önce beklenen deprem olacak. İlk hangisinde olacağını zaman gösterecek ama her şeyi dış güçlere bağlayanların varlığı baki, onda bir değişme olmayacak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı