Ben de öyle düşünüyorum. Büyük İstanbul depreminden sonraki toparlanma sürecinde ülke 50 yıl geriye gider.@405668 İstanbul Türkiye'nin kalbidir, İstanbul'a bir şey olması durumunda kolay kolay doğrulabileceğimizi sanmıyorum.
2 yıl önce de 6.8 yaşadık ancak böyle bir şey görmedim hayatımda. 7.4 deprem gerçekten bambaşkaydı.Malatya daha önceden de deprem yaşamıştı diye hatırlıyorum. Tekrardan geçmiş olsun.![]()
İnanılmaz kar var ve hala yoğun şekilde yağıyor. Evler gitti komple. Arabanın içinde oturuyoruz.
USGS bu depremi direkt 7.8 olarak verdi, Kandilli de momentumu 7.7 olarak düzeltti. Bu da Türkiye kurulduğundan beri sanırım en büyük 2. depremi yaşadığımız anlamına geliyor. Bir de depremin merkezinden 150-160 kilometre uzakta değil de hemen olduğu yerde yakalandığını düşün.2 yıl önce de 6.8 yaşadık ancak böyle bir şey görmedim hayatımda. 7.4 deprem gerçekten bambaşkaydı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.