Yaşanan güzel günler tekrar gelmeyecek mi?

Aequitas233

Centipat
Katılım
2 Ocak 2023
Mesajlar
788
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar selam. Mutsuz, depresyondayım. En çok okul yüzünden bu haldeyim. Lakin ara tatilde çok güzel günler yaşadım. Hatta Ramazan Bayramı o kadar çok güzeldi ki anlatamam. Hayatımın en güzel günlerini geçirdim ve şöyle bir baktım. Bu günler geri gelmeyecek. Bu güzel günler bir daha olmayacak ve okullar açılıyor dedim kendi kendime. Çok mutsuzum. Neye mutsuzum derseniz ramazan bayramında yaşadığım ve yaptıklarım çok güzeldi. Hayatımda hiç o kadar mutlu olmamıştım. Keşke geri dönsem o günlere diyorum. Ne yapmam gerek arkadaşlar? Nasıl kıracağım mutsuzluğumu?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam. Mutsuz, depresyondayım. En çok okul yüzünden bu haldeyim. Lakin ara tatilde çok güzel günler yaşadım. Hatta Ramazan Bayramı o kadar çok güzeldi ki anlatamam. Hayatımın en güzel günlerini geçirdim ve şöyle bir baktım. Bu günler geri gelmeyecek. Bu güzel günler bir daha olmayacak ve okullar açılıyor dedim kendi kendime. Çok mutsuzum. Neye mutsuzum derseniz ramazan bayramında yaşadığım ve yaptıklarım çok güzeldi. Hayatımda hiç o kadar mutlu olmamıştım. Keşke geri dönsem o günlere diyorum. Ne yapmam gerek arkadaşlar? Nasıl kıracağım mutsuzluğu mu?

Günleri saymayı dene 1 ay çok uzun bir süre değil vaktini iyi şeylere harca.
 
Açıkcası hocam 21 nisan bursluluk sınavı var. Gerçekten nisan çıkıyor. 1 ay kaldı neredeyse. 23 nisan tatil. 1 mayıs tatil diye biraz seviniyorum.
 

Geri
Yukarı