Yaşıtlarıma Göre Kendimi Daha Olgun Hissediyorum

Sadece Gravity

Picopat
Katılım
12 Aralık 2020
Mesajlar
115
Daha fazla  
Cinsiyet
Kadın
Merhaba. Öncelikle başlıkta da belirtiğim gibi kendimi yaşıtlarımdan daha olgun hissediyorum. Yaşım 13. İsterseniz açtığım diğer konulara bakabilirsiniz. Yaşıtlarımla pek arkadaşlık kuramıyorum. Benden büyüklerle daha iyi anlaşıyorum. Sınıfta bir şaka yapıyorum herkes yüzüme bön bön bakıyorlar, teknolojiyle alakalı bir şey söylüyorum yine bön bön bakıyorlar bana. Ben köy okulunda okuyorum, teknoloji kısmında diyebilirsiniz ki "E işte köy okulunda okuyormuşsun çoğu kişinin maddi durumu iyi değil." 7 kişiden 6'sının elindeki telefonlar benimkinden çok daha iyi. Uygulamaya gelen güncelleme ne onu bilmiyor bir kişi. Sınıfta 3'lü bir grubumuz var, onlarla çoğu konuyu(teknoloji, oyunlar falan) konuşamamak cidden beni üzüyor. Aslında Technopat'a gelme amacım da buydu başkalarıyla teknoloji hakkında konuşmak. Sınıf arkadaşlarımı size anlatayım: TikTok kullanan, ha bire "Boş yapma,+1, aga" gibi ifadeler kullanan, her işinize karışan ergen kızlar düşünün(ben bile anlatırken içimi bir sinir bastı bunu size yaşattığım için özür dilerim".Düşündünüz mü? Hah! İşte onlar(8 kişinin 1 tanesi erkek olduğu için erkeği anlatma gereği duymadım).Ben de ergen sayılırım ama yaşıtlarım gibi davranmıyorum. Müzik zevki deseniz dinledikleri müzikler: Malper Merözer, Pop müzik, Saçma sapan rapler(hiç kimseyi ya da müzik türünü küçümsemiyorum, arada kalitesiz olanları kastediyorum. Bunların neler olduğunu biliyorsunuzdur. Dediklerim yanlış anlaşılmasın) "Sen onlara o kadar laf ettin sen ne dinliyorsun o zaman" dediğinizi duyar gibiyim, ben rock dinliyorum, çoğunlukla Imagine Dragons grubundan parçalar dinliyorum, öneririm resmen adamların her yaptığı şarkı çok güzel. Düşüncelerinizi bekliyorum. Sevgilerle.
 
Düşüncelerinizi bekliyorum.

Siz olgun değilsiniz, onlar çok cıvık. (ne desem bilemedim)

TikTok gibi yerlerdeki insanları komik zannetmek falan normal bir insanın yapacağı şey değil.

Siz normalsiniz, onlar anormal.
 
Öncelikle zevkler ve renkler tartışılmaz. Herkes teknoloji bilmek zorunda değil, herkes donanım bilmek veya güncellemeleri vs bilmek zorunda değil. Onlar TikTok'ta eğleniyor olabilir sen ise başka bir yerde buna hiç kimse karışamaz.
Haklısınız ama benim demek istediğim şu: saçma sapan tiktok videoları izliyorlar bir kişi saçma sapan kafasını filan sallayınca bununla eğlenileceğini düşünmüyorum. Tanısanız...
 
Öncelikle zevkler ve renkler tartışılmaz. Herkes teknoloji bilmek zorunda değil, herkes donanım bilmek veya güncellemeleri vs bilmek zorunda değil. Onlar TikTok'ta eğleniyor olabilir sen ise başka bir yerde buna hiç kimse karışamaz.
Zaten karışmamış ki. Konu sahibi "tiktok izlemeyeceksiniz teknoloji takip edeceksiniz uleyn" dememiş. Sadece kendisini olgun hissettiğini belirtmiş.
 

Geri
Yukarı