Yayın için Ryzen 7 2700 vs i5 9600K

zenix

Hectopat
Katılım
28 Nisan 2019
Mesajlar
30
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar normal şartlarda yayın yapıyorum fakat sistemim artık yetersiz gelmeye başladı ve sistemi güçlendirme kararı aldım. Aşağıdaki resimlerde 2 farklı sistem olacak. Onun dışında her şey aynı. "ekran kartı, PSU, SSD ve HDD" eski sistemimden yeni sisteme aktarılacak. Sistemde yanlış olan, hoşunuza gitmeyen, bu yerine bu olsun diyeceğiniz şeyler varsa lütfen fikirlerinizi söyleyin.

Siz olsanız hangi sistemi tercih ederdiniz ve sebebini belirtirseniz sevinirim. 720p 60 FPS yayın yaparken zorlanma vs. yaşanır mı? Biraz detaylı bilgi ve fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Eminim başka kişiler de bu 2 sistem arasında kalmıştır.


ghjkhjgkkghjjkhgjghj.PNG
hjkljhkl.PNG
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ryzen 7 2700'ün çekirdek avantajı var. Fiyatı da gayet makul. Tercih edebilirsiniz. RAM 2x8 değilse 2x8 olmasını öneriyorum.
 
Yayında yapıcağınızı düşünerek Ryzen öneririm . Aradaki fiyat farkıyla ramleri 3200 mhz olarak alabilirsiniz. Ayrıca ramleri 2x8 (çift modül) olarak almak daha mantıklı performans açısından.

Birde işlemci soğutucunuz var mı bilmiyorum 9600k yı tercih ederseniz soğutucusuz gelecektir not olarak ekliyim.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı