Yayın ve Video için i5 Skylake ve GTX 960

İ5 6400 işini görür. İ5 6500 ile arasında devasa fark yok. Upload yeterli olacaktır.
Teşekkürler bide şimdi kafama amd sistemler takıldı onu burda konuşalım mı yoksa yeni konu mu açmam lazım.

Hangi çözünürlükte bir yayından bahsediyorsunuz? 1080p'de yayın yapacaksanız i7 lazım.
720p yeter bana 1080 için sonralardan güçlü pc toplarım şuanlık 720p

Yayın için üst düzey işlere kalkışmayacaksa İ7 almaya gerek yok.
nasıl yani ?

AMD sistem almana gerek yok. Zaten AMD tarafında bu işlemciyle yarışacak işlemcisi yok şuan. Üst düzey render falan yapmazsan İ7 almaya gerek yok. İ5 işini görecektir.
amd daha ucuz olmaz mı ? Bide yayın yapan birisinin işlemcisi ekrankartı amd onun için sormuştum

AMD olarak hangi işlemciyi alacaksın. Şuan piyasada AMD işlemciler bu işlemci ile yarışacak düzeyde yok. İlla AMD alacaksan Zen mimarili işlemcileri ve Bristol Ridge mimarileri işlemcileri bekle. O zaman sistemin daha da ucuza gelir. Beklemek istemiyorsan da şuan en mantıklı seçim İntel Skylake işlemciler tercih etmen olacaktır.

AMD olarak hangi işlemciyi alacaksın. Şuan piyasada AMD işlemciler bu işlemci ile yarışacak düzeyde yok. İlla AMD alacaksan Zen mimarili işlemcileri ve Bristol Ridge mimarileri işlemcileri bekle. O zaman sistemin daha da ucuza gelir. Beklemek istemiyorsan da şuan en mantıklı seçim İntel Skylake işlemciler tercih etmen olacaktır.
Aklımda iki tane farklı amd işlemcisi var biri AMD A10 7890K diğeri ise AMD FX X8 9590 var.Dediğim yayıncı seçtiğim FX i kullanıyor bide R9 ekrankatı vardı ama tam hatırlamıyorum modelini ve ben bu pc yi hemen toplamıyacam yani yaza diye planlıyorum :D

FX 9590 çöp bir işlemcidir, sakın bulaşma. A10-7890K işlemcisi ise düşük bütçeli kullanıcılar için ekran kartına parası yetmeyenler için çıkarılan bir model. İlla AMD alacaksan da önereceğim işlemciler FX 8370-8350 modelleri. Yaza doğru daha 1 sene var, o zamana kadar kim öle kim kala.

FX 9590 çöp bir işlemcidir, sakın bulaşma. A10-7890K işlemcisi ise düşük bütçeli kullanıcılar için ekran kartına parası yetmeyenler için çıkarılan bir model. İlla AMD alacaksan da önereceğim işlemciler FX 8370-8350 modelleri. Yaza doğru daha 1 sene var, o zamana kadar kim öle kim kala.
Şöyle bişey aklıma geldi A10 7890K alıp sonra ekran kartı taksam olur mu? Bide A10 7890K yayınlarda yeterli olur mu?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı